Heaven Street Seven

Zenei irányzat: Alternatív rock
Albumok: 27 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 62377 alkalommal

Bemutatás:

A Heaven Street Seven (röviden: "HS7") egy magyar alternatív rockzenekar, mely 1995-ben alakult. Tagjai jelenleg Szűcs Krisztián, Németh Róbert, Orbán Gyula, Takács Zoltán és Ábrahám Zsolt.

Biográfia:

1995.
Több éves tervezgetés, „teaházi akusztikus zenélgetés” és a kollégium női zuhanyzójában rögzített barkácsfelvételek után megalakul a Heaven Street Seven. Az alapító tagok Szűcs Krisztián és Németh Róbert (főiskolai évfolyamtársak Esztergomban) valamint Orbán Gyula és Kiss Endre (korábban együtt zenéltek a paksi Houdinis zenekarban). Ez év nyarán - Stuttgartban, Bernhard Hahn hangmérnök baráti segítségével - elkészül a debütáló anyag, a Tick Tock No Fear, mely az év őszén jelenik meg magánkiadásban. Az első komolyabb koncertek. Start.

1996.
1995. őszétől, az ugyancsak houdinis-es múltú Balczer Gábor csatlakozása után már öttagú a zenekar. ’96 nyarán elkészül a Goal című lemezanyag, ám kiadó még nincs. Az év őszén Kiss Endre elhagyja a HS7 kötelékét.

1997.
Mindenféle kiadókeresések után a Heaven Street Seven leszerződik a Warner Music Hungary frissen alakult 1G Records nevű cégével. Boltokba kerül a Goal című lemezanyag. Elkészül a zenekar első komoly klipje a Wallflower című dalhoz, mely klip szerepel az MTV műsorában is. Néhányan azt hiszik, hogy a HS7 egy hazánkba tévedt ausztrál vagy amerikai zenekar. Nem az.

1998.
Friss dalpark állt össze. A viccesen szokásosnak nevezhető nyári Stuttgarti stúdiózás nyomán, immár harmadik ízben Bernhard Hahn stúdiójában, - a Quimby-s Balanyi Szilárd átmeneti közreműködésével - elkészül a Budapest Dolls című lemezanyag. Komoly fordulat a zenekar életében: ez a lemez tartalmazza az első magyar nyelvű dalokat, melyek közül kettő - a Hiphop mjúzik és a Valami - afféle hazai slágerecskévé izmosodik. ’98 őszén a zenekar intenzív billentyűskeresés után megtalálja Takács Zoltánt, azaz Jappánt.

1999.
Tulajdonképpen átmeneti év, készülnek az új dalok, mégis, van egy kiemelkedő esemény: a zenekar az REM (és a dEUS) előtt játszik a Kisstadionban. Peter Buck lemezt kér a Hevenyesektől. Kap. Mike Mills is kér, de neki már nem jut.

2000.
2000. tavaszán boltokba kerül a HS7 első teljes egészében magyar nyelvű lemezanyaga, a Cukor. A Neo-duó produceri támogatásával elkészített Cukor a zenekar „áttörést” jelentő albuma, rajta a Heaven Street Seven olyan közismert slágerei, mint a szívhez szóló Hol van az a krézi srác, a táncos Mozdulj, vagy a pörgős Sajnálom. A Krézi srác nem kisebb tettet visz véghez, minthogy a lemez megjelenése hónapjában vezeti a magyar rádiós játszási listát. Hasonlót alternatívnak nevezett hazai zenekar azóta sem produkált. A HS7 valójában innentől számít országosan igazán ismert és elismert zenekarnak, sikeres klubkoncertekkel és fontos fesztiválfellépésekkel. A zenekar négyszámos, a Cukor dalaira épülő angol nyelvű EP-jét, a White Lies In Hi-Fi című korongot az angol Record Collector a hónap kislemezévé választja.

2002.
Elkészül a zenekar addigi leghosszabb, legszerteágazóbb, legösszetettebb albuma, a Kisfilmek a nagyvilágból. Az albumon olyan emlékezetes számok találhatóak, mint az albumelőzetes, keserédes Éjszaka, a kuplés Dél-Amerika (melynek rajzfilmes klipjét Gróf Balázs készítette), az ugrálós Ezután vagy az epikus Régi nóta.

2003.
A HS7 a Sziget Fesztivál Nagyszínpadán a hazai zenekarok fősávjában lép fel a Fun Lovin Criminals előtt.

2004.
Másfél év stúdiómunka után elkészül a zenekar korábbi, „próbatermi” hangása felé visszakanyarodó, „karcosabb” irányba törekvő Szállj ki és gyalogolj. Rajta olyan dalok, mint az Ez a szerelem, a Hangerő, a Csízbörger vagy a Taposs a szívemen. A zenekar ezért az albumért - már a következő év elején – 2005. tavaszán a MAHASZ Fonogram-díját kapja, az Év rockalbuma kategóriában. A lemez megjelenése után a HS7 és Balczer Gábor gitáros útjai elválnak. Helyére egy évtizedes jóbarát, a szegedi Időrablókból és a Neo-ból ismert Ábrahám Zsolt kerül. Az új felállású HS7 már a 2004-es év őszén új dalok írásába kezd.

2005.
Ahogy már említettük: a Száll ki és gyalogolj ez év tavaszán az Év rockalbuma kategóriában MAHASZ Fonogram-díjat nyer. Az év decemberében megkezdődnek az új HS7-album munkálatai. A felvételeket ismét a Szállj ki és gyalogolj album hangmérnök/társproducere, Schram Dávid irányítja.

2006.
A 2006-os év mozgalmasan indul. Miközben a zenekar a stúdióban új lemezanyagán dolgozik, január 21-én, a MIDEM-en, a franciaországi Cannes-ban átveszi az EU, a MIDEM és az MTV Europe közös díjának, a Border Breakers Award-nak European Breakthrough Award nevű különdíját. A zenekart több száz, az új csatlakozó tagországokból nominált együttes és előadó közül választja ki a nemzetközi zsűri. Május elején boltokba kerül a zenekar új lemezanyaga, a Tudom, hogy szeretsz titokban. A zenekar az album címadó dalát - idehaza szokatlan módon - virtuális kislemezként, egy ingyenes letöltős oldalon -www.tudomhogyszeretsztitokban.com - „jelenteti meg”. Az új HS7-album - Ábrahám Zsolt gitáros debütálása - több mértékadó hazai kritikus és médium (est.hu könnyű rovat, WAN2, Radio Café, origo.hu) szerint a zenekar eddigi legjobb, „legvirgoncabb”, „halmozottan slágeres” munkája.

2007.
A HS7 egy különleges fellépéssel nyitja az új évet. Akusztikus koncertet ad a budapesti Művészetek Palotájában, s nem csak új köntösbe öltözteti dalait, hanem különleges vendégeket is a színpadra invitál: a Varga Ferenc Vonósnégyest, a romafolkos Karaván Famíliát és Presser Gábort. Az év tavaszán rögzítésre kerül a Tudom, hogy szeretsz titokban című album angol verziója - a több európai országban hamarosan megjelenő Sordid Little Symphonies (melyhez a zenekar egyébként külön budapesti lemezbemutatót is mellékel). És - csak, hogy folytassuk a specialitások sorát - egy újabb izgalmas kanyar: április közepétől a HS7 a legendás ausztrál Church társaságában sikeres, 10 országot érintő, 15 állomásos turnén vesz részt Bécstől Londonig.
2008.
Majd másfél év műhelymunka, próbatermi előkészítés és körülbelül két hónapnyi stúdiózás után, 2008. novemberében került a boltokba a Heaven Street Seven nyolcadik albuma, a Jazz.
„Szerettünk volna egy kicsit kibújni a bőrünkből. Ezért is van, hogy Tövisházi Ambrust hívtuk producerként a lemez munkálataira. Markáns ízlése van, olyan lemezeken dolgozott az elmúlt időkben, amelyeket érdekesnek találtunk, ráadásul nem pontosan, sőt, kifejezetten nem az a zenei ízlése, mint nekünk, bizonyos dolgokat egészen másképp közelít meg, mint akármelyikünk. Ez azért érdekes, mert sosem árt egyik kicsit pofon vágni, kibillenteni magunkat, átbucskázni az esetleges rutinokon, tükröt (esetleg éppen görbe tükröt) tartani magunk elé. Szerettük volna, tehát, a meglévő hevenyes világot kicsit újrakavarni.” - fogalmazott a zenekar a lemezhez mellékelt sajtószövegben.
És így is lett - új ízeket tartalmazó, karakteres Heaven Street Seven-album született, mely attól is különleges, hogy a zenekar a lemezanyagot - elsőként hazánkban - fizikai megjelenése előtt egy hétig ingyen letölthetővé tette. A Jazz első "kislemezdala", a Szia a "hagyományos" megjelenés után több hétig szerepelt az MR2-Petőfi Rádió slágerlistájának első tíz helyezettje között. A HS7 az új albumot tavaszi országos klubturnén mutatta be, s azt se felejtsük el, hogy az együttes különleges, akusztikus jellegű koncertet adott a budapesti Katona József Színházban. A Jazzt 2009-ben az év alternatív albuma kategóriában Fonogram-díjra is jelölték.
2010
2010-ben tizenöt éves lett a HS7. A zenekar a másfél évtizedes jubileumot dupla válogatáslemezzel és egy dupla születésnapi koncerttel ünnepelte. Előbbi a Dunabeat 1995-2010 címet kapta - egyik korongján a „tuti” HS7-slágerek, a másik lemezen különlegességek, eltérő dalváltozatok, remixek, ki nem adott felvételek szerepelnek - utóbbira, mármint a születésnapi koncertre 2010. november 12-én és 14-én, a budapesti A38 hajón került sor. Nagy sikerrel. A zenekar mindkét este három-három órát játszott, s a dallistával majd minden korszakát felelevenítette.

2011
December 6-án megjelenik a zenekar legfrissebb anyaga, a három új dalt tartalmazó, ingyenesen letölthető Gigerli EP.

2012: Új stúdióalbum jelenik meg, Felkeltem a reggel címmel, rajta olyan számokkal, mint a Gesztenyefák alatt, A réten, Nem elég.

Tagok:

Szűcs Krisztián

ének, gitár

Takács Zoltán (HS7)

billentyű, vokál

Németh Róbert

basszus gitár

Heaven Street Seven dalszövegek (138 db):

További dalszövegek megjelenítése
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Akela88 Hozzászólás ideje: 2010-04-02 08:56:53

Utolsó bejelentkezés:
2011-08-24 19:20:36

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

ááá mekkorát táncoltam erre a számra. Alig váeom a köv hs7 koncertet!

poszidoszi Hozzászólás ideje: 2009-04-06 18:21:01

Utolsó bejelentkezés:
2009-04-06 20:18:07

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

hello! vki tudna küldeni nekem HS7 számokat? [*** moderálva ***] csak most ismertem meg, de nagyon jó :) előre is köszi!!

H.csiga94 Hozzászólás ideje: 2009-01-17 12:04:32

Utolsó bejelentkezés:
2009-04-18 10:21:50

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Sziasztok! Vki el tudná küldebi a: Sajnálom c. [*** moderálva ***] Köszi! :))

Matteo C. Hozzászólás ideje: 2009-01-03 10:08:00

Utolsó bejelentkezés:
2009-09-02 09:57:50

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Nagyon jó az új Jazz album!Várom az első koncertet, amikor halhatom élőben!

agotazs Hozzászólás ideje: 2008-12-13 15:59:06

Utolsó bejelentkezés:
2009-07-17 12:41:55

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

köszönöm a számokat!;)

agotazs Hozzászólás ideje: 2008-12-08 18:06:20

Utolsó bejelentkezés:
2009-07-17 12:41:55

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

halihóó! Akinek meg van a Tudom,h szeretsz titokban album eltudná nekem küldeni msn-en? 8) (nembaj,atombomba,mikor utljára láttalak,Tudom,h szeretsz titokban és Menni kell tovább)számok kellenének! + nemtudom ,h léteznek-e akusztikus felvételek,esetleg koncertfelvétel...de Nagyszerű lenne!! :) akinek meg van,vegyen fel.: [*** moderálva ***] szépen köszönööm! :))

Fann Hozzászólás ideje: 2008-11-22 18:32:40

Utolsó bejelentkezés:
2009-05-27 20:37:50

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Valaki eltudná nekemküldeni a "sivemben bomba van"t [*** moderálva ***] nagyon megköszönném:)

ORISkova Hozzászólás ideje: 2008-11-16 19:27:09

Utolsó bejelentkezés:
2008-12-14 10:37:14

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Megvan az új album! (Jazz) Nagyon jóó! :P

Playore Hozzászólás ideje: 2008-09-15 20:53:52

Utolsó bejelentkezés:
2009-04-06 19:01:22

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

oppá, most beégtem, 1000 bocs...:D na mindegy, a zsenik is tévedhetnek..:DDD

doradori Hozzászólás ideje: 2008-08-22 14:41:05

Utolsó bejelentkezés:
2009-12-06 11:01:35

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

baj nem a beküldő fülével van... az a macska a múzeuma a semminek.. nézd meg hs7 oldalon is.. ott is múzeum van

Playore Hozzászólás ideje: 2008-08-18 23:47:25

Utolsó bejelentkezés:
2009-04-06 19:01:22

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

ki küldte be ezt a szöveget?kurva sok esze lehetett... "ez a döglött macska az úton, e múzeuma a semminek"? biztos van füle..szerintem egy halló ember sőőőt még egy nagyothalló is vágja,hogy az "ez a dölgött macska az úton nem húz el onnan a semminek".egyértelmű.

kifli Hozzászólás ideje: 2008-06-01 19:04:31

Utolsó bejelentkezés:
2008-06-01 18:58:02

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

szép estét! ma hallottam előszőr a dalokat, nagyon tetszenek. jó kis szuicid hangulatuk van. :) hátha tudja valamelyikötök: miért nem tudom a videókat lejátszatni? pl a nem baj-nál. azt nagyon szeretném meghallgatni, de nem sikerült levadásznom sehol. :(

hodasza Hozzászólás ideje: 2008-03-10 19:41:02

Utolsó bejelentkezés:
2013-06-30 17:02:00

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

ÁÁ, megvan az új album (Sordid Little Symphonies), és nagggyon jó!!! ;)

aster Hozzászólás ideje: 2008-03-08 18:17:05

Utolsó bejelentkezés:
2008-03-08 18:15:14

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

csöpp! a tudom hogy szeretsz titokban angol változata a faith test :) youtubeon fent van.

hodasza Hozzászólás ideje: 2008-03-01 21:53:26

Utolsó bejelentkezés:
2013-06-30 17:02:00

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

mit írtam egyel lejjebb??? :D >>> hahó! valaki nem tudná elküldeni a valamit az [*** moderálva ***] címre? köszönet,tulipán,kockacukor,ilyesmik. ÷F

darabolóspingvin Hozzászólás ideje: 2008-02-18 17:10:37

Utolsó bejelentkezés:
2009-07-10 13:48:55

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

hahó! valaki nem tudná elküldeni a valamit az [*** moderálva ***] címre? köszönet,tulipán,kockacukor,ilyesmik. ÷F

hodasza Hozzászólás ideje: 2008-02-15 09:16:09

Utolsó bejelentkezés:
2013-06-30 17:02:00

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Hali! Az alábbi albumok megvannak, ha kell, vegyél fel msn-en és kérd bátran! :) [*** moderálva ***]

hodasza Hozzászólás ideje: 2008-02-15 09:15:38

Utolsó bejelentkezés:
2013-06-30 17:02:00

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Hali! Az alábbi albumok megvannak, ha kell, vegyél fel msn-en és kérd bátran! :) [*** moderálva ***] Street Seven - 1995 - Tick Tock No Fear Heaven Street Seven - 1997 - Goal Heaven Street Seven - 1998 - Budapest Dolls Heaven Street Seven - 2000 - Cukor Heaven Street Seven - 2002 - Kisfilmek a nagyvilágból Heaven Street Seven - 2003 - Dél-Amerika (maxi) Heaven Street Seven - 2004 - Szállj ki és gyalogolj Heaven Street Seven - 2006 - Tudom hogy szeretsz titokban

csöpp Hozzászólás ideje: 2008-02-07 18:14:21

Utolsó bejelentkezés:
2008-02-07 18:08:11

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

nem tudja valaki mi volt az angol változat címe? :S az mtv-n mind a két verzióban ment de elfelejtettem már az angolnak a címét... előre is köszi :)

bojek. Hozzászólás ideje: 2007-11-06 20:11:08

Utolsó bejelentkezés:
2009-02-13 10:13:54

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Heó bananatree! A bookline[pont]hu oldalon megtalálod az albumokat.

bananatree Hozzászólás ideje: 2007-10-31 11:17:11

Utolsó bejelentkezés:
2007-10-27 22:20:04

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

hát eddigi helyeken egyik cd sem volt. kb eladók azt se tudták mi az a Hs7... esetleg el tudnád küldeni msn-en? meg azt halldotam h koncertjükön lehet venni cd-t de hol? legutoljára "ex" süss fel napban voltam koncertjükön, de ott sehol nem volt ilyesmi... akkor msn-en el küldöd?

Hajni Hozzászólás ideje: 2007-10-30 16:21:24

Utolsó bejelentkezés:
2007-10-30 16:15:10

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

hello a goal-on kívül jelenleg minden albumuk kapható volt a boltokban... legalábbis én már mind megszereztem:-)

bananatree Hozzászólás ideje: 2007-10-29 11:16:56

Utolsó bejelentkezés:
2007-10-27 22:20:04

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

hello. valakinek nincs meg az új cd (tudom, hogy szeretsz titokban) angolul? és a régi cd-k : Goal, Tick tock no fear? nekem nagyon kéne de sehol nem lehet kapni... rendelni meg nem tudok

hisztimi Hozzászólás ideje: 2007-10-21 20:10:38

Utolsó bejelentkezés:
2008-11-24 19:03:15

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

a kedvencem a Tudom, hogy szeretsz titokban és a Márta!:) bár az összes nagyon joo ez vitathatatlan!:)

aquamaryn Hozzászólás ideje: 2007-10-13 17:52:19

Utolsó bejelentkezés:
2007-10-13 17:44:44

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

én is imádom őket :D És az én kedvenc dalom is a Tudom,hogy szeretsz titokban. Azt hiszem ennek az angol verziója a Faith Test,aminek már próbáltam párszor megkeresni a dalszövegét,de egyszerűen nem találom :S Nincs ötletetek,honnan tudnám leszedni?? Köszi előre is! pussz

yericho Hozzászólás ideje: 2007-09-02 04:25:16

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Nem emlékszem, hogy lett-e volna valaha, valaki, aki így le tudta volna írni, mi is az, amit valójában gondolunk vagy érzünk.HS7 messze túltesz ezen. Érdekes, hogy mennyire magunkévá tudunk tenni szövegeket!!!Sok HS7 számot szeretek, de valamiért mindig ez marad a kedvencem.

kakesz Hozzászólás ideje: 2007-09-01 03:09:43

Utolsó bejelentkezés:
2010-11-24 20:37:04

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Tudom hogy szeretsz titokban emiat szerettem meg és én nem titkolom imádom a hs7-t.

Allics111 Hozzászólás ideje: 2007-07-28 23:51:53

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Imááááádom a Hs7-t:))))

Re-Geee Hozzászólás ideje: 2007-07-07 23:24:38

Utolsó bejelentkezés:
2010-03-26 08:51:24

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Én is imádom az együttest, az én kedvenc számom pedig a Tudom, hogy szeretsz titokban c. szám. Nekem ez a favorit :D

francia0324 Hozzászólás ideje: 2007-04-08 15:23:55

Utolsó bejelentkezés:
2009-12-06 18:16:21

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Sziasztok!én nem rég figyeltem fel a HS7-re, de máris imádom õket!!!Az életemrõl és az álmaimról szól majdnem az összes daluk.Nincs megnyugtatóbb, mint Õket hallgatni... :)))

Allics111 Hozzászólás ideje: 2007-03-07 17:45:56

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Ennél jobb nincs:)

Sarah85 Hozzászólás ideje: 2007-02-04 18:11:35

Utolsó bejelentkezés:
2015-05-01 19:16:39

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Sziasztok! Bár ez itt nem meglepõ, de jó látni, hogy vannk, akiket érdekel a szöveg, elemezgeti, kostolgatja, magáévá teszi. A HS7 szerintem is az egyik legnagyszerûbb hazai banda!! Amiben mostanság megtalálom magam: Taposs a szívemen, Csízbörger, Mikor utoljára láttalak, Nem baj... Na, már nyitott könyv is vagyok elöttetek.. :)

andeee Hozzászólás ideje: 2007-01-20 12:01:24

Utolsó bejelentkezés:
2009-11-22 18:06:41

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Hemhem.Heaven Street Seven.Lélegzetelállító.Kizökkentõ.Ésatöbbi.Minden benne van,ami kell nekem egy jó zenéhez.

hopihe- Hozzászólás ideje: 2007-01-17 08:30:43

Utolsó bejelentkezés:
2009-07-16 10:51:04

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

...és ez a másik :-))

hopihe- Hozzászólás ideje: 2007-01-17 08:30:16

Utolsó bejelentkezés:
2009-07-16 10:51:04

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Ez az egyik kedvencem...

hopihe- Hozzászólás ideje: 2007-01-17 08:28:09

Utolsó bejelentkezés:
2009-07-16 10:51:04

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

anima, üdv., elõször a puf-nál jártam, majd a quimbynél, most itt...és mindenhol téged látlak :-))

anima_xdown Hozzászólás ideje: 2007-01-16 16:38:38

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

Imádom hogy ilyen sokszínû zenét játszanak. Ha jó kedvem van felvídít, ha rossz, akkor elgondolkoztat és segít túllépni a dolgokon.

Misscsiga Hozzászólás ideje: 2006-11-24 21:02:21

Utolsó bejelentkezés:
2009-03-15 22:06:44

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

A HS7 tényleg nagyon sok erõt ad... A szövegeivel már sok mindenen átsegített. <3 Imádom egyszerûen.

pikminke Hozzászólás ideje: 2006-11-12 11:35:45

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-19 12:48:47

Véleménye a(z) "Heaven Street Seven" előadóról:

rengeteg erõt tud adni ez a dal, ennyire érteni, hogy mirõl van szó...

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább