After Crying

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 10 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 70617 alkalommal

Bemutatás:

Az After Crying huszonöt éve, tizenegy albuma, számtalan hazai és külföldi koncertje bizonyítja, hogy – akár korszerű, akár kortalan eszközökkel – olyan világ teremthető, ahol kiderül: a „komoly” és a „könnyű”, mint zenei kategóriák nem kizárólagosak. Az akusztikus kamarazene, a modern rock- és popzene, a szimfonikus hangszerelés, a klasszikus és mai formák eszköztárából alkotói szabadsággal és tehetséggel lehet sokszínű, mégis egységes képet alkotni, következetes világképet közvetíteni.

A zenekar a kezdetektôl fogva tudatosan alakította ki értékrendjét, melyben az európai kultúra legnagyobbjait tekinti példaképének. A klasszikus zenében Bach, Beethoven, Bartók, a „könnyû” mûfajban az Emerson, Lake & Palmer és a King Crimson munkássága hatott rájuk. Az After Crying alkotói olyan – sokak számára érthetô, a mai zenei köznyelv elemeit használó – művek létrehozására törekednek, melyek komoly témákról mély tartalmat közvetítenek, magas mûvészi igénnyel. Egyfajta „korszerû komolyzene” ez, amely egyszerre szól saját kora közönségének és az örökkévalóságnak. Az After Crying szimfonikus koncertjei (többek között 2000. Caracas, Zeneakadémia, 2001. Millenáris, MOM, 2004., 2008. Miskolc, 2009. Pécs) az alkotóműhely klasszikus fogantatású törekvéseinek egyfajta beteljesülését jelentik, miközben a 2004-ben elnyert könnyűzenei eMeRTon díj (“Az év zenekara”) bizonyítja, hogy választott kommunikációs formáját, a mai zenei köznyelvet is magas szinten beszéli a zenekar.

Forrás: www.aftercrying.hu

Biográfia:

After Crying dalszövegek (88 db):

További dalszövegek megjelenítése
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Farkas János Hozzászólás ideje: 2006-11-30 00:06:58

Utolsó bejelentkezés:
2000-01-01 00:00:00

Véleménye a(z) "After Crying" előadóról:

Tegnap megírtam a dal általam módosított szövegét, a szövegírót és a zeneszerzõket is. Mi lett a sorsa?

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább