V.S.O.P.

Zenei irányzat: Rap
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 31128 alkalommal

Bemutatás:

Zugló! A kertvárosban dübörög a rap. Itt nőtt föl a három nagyszájú gyerek. Szraplaw, Smok és Gino Papa mióta az eszüket tudják hiphop zenét hallgattak. Egy idő után megunták, hogy a saját szövegeiket csak a haveroknak tudják elrappelni és elhatározták, hogy valami komolyabb dologba kezdenek. Saját költségükön stúdiófelvételeket készítettek, mert már akkor az volt a céljuk, hogy megmutathassák másoknak milyen az õ zenéjük. 1997 Ezek a számok olyan jól sikerültek, hogy egy kislemezre szóló szerződést kaptak a Warner music kiadótól. A három gyerekkori barát egy régi álma vált valóra, megalapították együttesüket a V.S.O.P-t. Szinte egyik percről a másikra bekapcsolódtak az itthoni zenei élet "vérkeringésébe". Koncertek, TV felvételek,nyilvános fellépések és a bulik… meg ami ezzel jár. Rövid időn belül már megtapasztalták , hogy mennek itthon a dolgok …és rájöttek nem egyeznek az elképzeléseik ezzel a kiadóval,ezért kénytelenek voltak eljönni tőlük.Még nem tudták mi lesz a folytatása ennek a dolognak,de abban biztosak voltak,hogy érdemes tovább nyomulni, mert egyre többen kezdték megismerni a nevüket.


Biográfia:

Kezdet

1998. Nem kellett sokáig várniuk az újabb fordulatra. Egy szabadtéri fellépésen látta őket az akkori Happy Gang-es Moha aka.MohaMan, aki rögtön előállt az ötletével.A hosszú évek alatt megszerzett tapasztalatait és kapcsolatait úgy akarta tovább kamatoztatni, hogy beszáll ő is a zenebusiness-be,mint producer.Ajánlatot tett a VSOP-nak egy album elkészítésére és megjelentetésére. A zenei alapok elkészítésével minket bíztak meg ,a Fanta$tik Crew-t (Luigi,Tomee,Joles).Mivel már megjelent jó néhány remixünk,nem voltunk teljesen ismeretlenek egymás számára.Moha összehozta így a bandát és az első DaFlava project-et.Az igazság az ,hogy mindannyiunknak ez volt az első,ilyen jellegű munkája,ezért mindent lépésről-lépésre közösen dolgoztunk ki.Mikor kezdett összeállni a lemez zenei anyaga, egy zuglói studióba vonult a csapat és elkezdtük a számokat egyenként felvenni.Közben előkészítettük a lemez megjelenését. Egy hónappal az album előtt kijött az első maxi a " Box ".A szám érdekessége ,hogy egy régi magyar lemezről sampler-eztünk, a Locomotiv GT "Ilyen a boksz" című számából.Személyesen Presser Gábortól kaptunk engedélyt a sampler-minták használatára. Velünk együtt sokan büszkék voltak akkor KOKO-ra mert már a tizedik meccsét nyerte zsinórban a profi ligában, ezért ez a szám róla szólt, a Kobráról. Az erről készült videoklip pedig hatalmas siker, még a szombat esti Koko meccsek előtt is lejátszották.

1999. Mire megjelent az album a "Csak a pénz" már egy ország ismerte a VSOP nevét.Nyár közepén jött a banda második klipje és maxija,ami igencsak felkavarta itthon a kedélyeket.A címadó dalt a "Csak a pénz-t"hoztuk ki singel-nek és egy bomba klipet csináltunk hozzá. Akkoriban ilyen hip-hop video egyáltalán nem készült még itthon…Iszonyat csajok,komoly verdák,jacht,rengeteg pia és táncosok-egyszerűen sokkolta az embereket.A többségnek ez bejött ugyan, de voltak olyanok is -főleg a szakmából, akik automatikusan elkezdtek fikázni. Szegények,csak sajnálni tudom őket.De az biztos,hogy aki ezt a klipet látta, végig is nézte. A "Csak a pénz" egy kimondott hip-hop sláger,énekes refrénnel,amit Voga Viki vokálozott fel.Talán éppen ezért tartják sokan az együttes egyik legjobb számának.Még ma is erre indulnak be a legtöbben,ezért nem hiányozhat egyetlen fellépésről sem ez a szám. A maxi cd-re csináltunk három remixet, plussz rákerült egy bónusz track : a "Kutyák II".Ezt tuti ismeri minden rap-őrült.Az errõl készült koncert videot, óránként játszották a Z+-on és a Music boksz-on.Talán nem véletlenül. Ezt a számot a "Zooglaw-i kutyák" remixének szántuk ,és éppen ezért közreműködést is hívtunk. Mohaman és Game a DaFlavától , Mc Ducky a LaMaffiatól jött és Papa Joe , aki Angyalföld legveszedelmesebb rappere. Ez a szám végre igazi elismerést kapott ,és a sikeréhez úgy gondolom nem fért kétség.
2000.Elkezdtük a VSOP második lemezének munkálatait. Vadonatúj hangzásu zenékre ,rákerültek a legkeményebb szövegek - lehet,hogy ez a VS. sikerének a titka - nincs túlbonyolítva,megfejtve egyszerűen jó hip-hoppot adnak.
2001. A koncertek éve.Szinte az összes idei Hip-hop Jam-en és koncerten fellépett a banda, ahol igazi show-val kápráztatták el a közönséget.A VSOP önálló lett és 2001.Szeptemberében megjelentették a második lemezüket a K2-t a" kiadatlan albumot".Erre a lemezre az elemzőhöz hasonlóan készültek ütős party számok , énekes R'n'B -rap számok és a movie is folytatódik.Ezen kívül a banda feszeget még egy kényes témát. Az itthoni könnyűzenei élet,és azon belül a Rap műfaj egymáshoz való viszonya eléggé aggasztja őket. Ezt meg kell hallgatni, hogy értsétek miről van szó.

TrackSound évek

2003-2008 Miután kiadták második albumukat,a V.S.O.P. egy időre eltűnt.Ezekben az időkben Gino Papa egy videóvágó/hangvágó iskolában tanult.A csapatba belépett Papa Jo,aki emiatt feloszlatta Ruthless Gangstars csapatát.Gino Papa és Papa Jo összeraktak egy stúdiót,ami a TrackStudio nevet kapta.Megalapították a TrackSound nevű kiadót is.A V.S.O.P. csinálta 3. stúdióalbumát,de közben producerkedtek,videoklipeket rendeztek.2004-ben ők karolták fel a Megasztrából ismert Batka Ignác "Igni" Barnát.Igni a kiadó szárnyai alatt készítette el albumát "Szemben az árral" címmel.Igni videoklipjeit Gino Papa rendezte és vágta,az első videoklip "Jól tudom mit kívánsz" címmel látott napvilágot,amiben a V.S.O.P.-ból két tag is közreműködött:$mok és Papa Jo,ők rappeltek benne.Igni második klipjében már nem működtek közre,de szerepeltek benne.Dolgoztak még együtt Ogli G-vel,Caramellel,Outlaw Style-al,Kowalsky meg a Vegával,de még sok híres előadóval is.2004 végén léptek fel a TruMasters bulin,ami hatalmas siker lett.Itt "Mindi Friss ... Kell!" című számukat mutatták be,amit akkor készítettek el stúdiójukban.2006-ban feltöltöttek az internetre egy albumelőzetest a V.S.O.P. 3. albumáról.2006 augusztusára ígérteké,de végül nem tudták akkorra kiadni.Viszont fellépéseket rendesen szerveztek,minden héten felléptek a "Mediterrán" nevű discoban,ahol régi barátjaik,DJ Luigi és DJ Quick játszották a zenét.2007 tavaszára újra megígérték az albumot,de megint nem lehetett kiadni.Ezután megismerkedtek Papp "The Boss" Gergellyel,aki alapított egy új kiadót,a Bedlam Recordsot.Gergely szervezett egy partisorozatot is,"Peaches'N'Cream" névvel,aminek Papa Jo lett az MC-je.Vele itt találkozhatunk minden szombat este.Miután nagy siker lett a 3. albumuk,a TrackSound kiadót megszüntették,mivel fölösleges volt,ha van egy kiadó.A stúdió megmaradt Gino Papa lakásában.

Bedlam Records évek

2008-2009 2007 decemberében megvalósul álmuk:elmehettek európa legnagyobb hip-hop boltjába,a müncheni Mighty Weenybe.Itt bevásároltak ruhákból.Majd 2008 februárjában leforgatták visszatérő videoklipjüket "Ki jött vissza?" címmel,amely 4,5 millió forintos költségvetésből készült.Ezt is Gino Papa rendezte és vágta,szereplője is volt a klipnek.2008 áprilisára elkészült a klip,a tévé is vetítette.Megkezdődtek a médiaszereplések és a V.S.O.P.-nak hála a Bedlam Records is beindult.A visszatérő klip 3. lett a Viva Chart Show-n,a CoolTV-n pedig első a játszási listákon.Újraindult a V.S.O.P. honlapja is.2008 szeptemberére ígértek egy következő klipet,de ez már Papa Jo szólókarrierjének kezdete miatt nem következett be.A kiadót Papa Jo foglalta le,ami nem tetszett nekik.A V.S.O.P. felvette kezdeti formáját,mivel Papa Jo elkezdte szólóját.2008 végén kiléptek a Bedlam Recordsból,de a Bedlamnek 4 éves szerződése volt a V.S.O.P.-val,amit Gino és $moka megszegett.Sok fellépést le kellett mondani emiatt,a V.S.O.P. ismét nem csinál semmit.

V.S.O.P. dalszövegek (35 db):

1 a vége

2000

Add fel

Annyira pesti

Bahamák

Box

Doktor úr feat. Hybrid26

Életünk 2(feat.Game&Mohaman)(Album verzió)

Engedj el kérlek

Fáradj be

Férfivilág

Gruppi

Gyere fényért

Hadd kapjam szét

Harmadik

Itt A Nyár

Izé van, hozé van

Kajakra megcsinállak

Ki jött vissza?

Kutyák 2(feat. MC Ducky,Game,Mohaman)

Midig friss punci kell

Miért mentél el

Mindig friss punci kell

Pesti Dolog

Szerelem

Szerelem,szerelem(feat. Pixa)

Szexi

Táncol mindenki (Joles-RMX)

Utolsó balhé

Zuglói kutyák(2008-as verzió)

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

garamszilvia Hozzászólás ideje: 2011-10-30 05:16:06

Utolsó bejelentkezés:
2011-10-30 05:21:08

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Valaki könyi szerezze meg nekem a leg első maxi cd-t aminek a coctail volt a címe!ez egy 1997-es kiadás!nem találom sehol!Éjszakákat töltök pedig a gép elött ezzel!Köszi

vandureen Hozzászólás ideje: 2010-06-10 20:21:09

Utolsó bejelentkezés:
2010-06-10 22:19:05

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

hello! vsop rajongok, javitast kernek a Bahamak c. szamra. akinek jo a fule irjon, es feltolom youtubera. thanks

Bria_ Hozzászólás ideje: 2009-09-11 14:09:53

Utolsó bejelentkezés:
2009-09-13 10:48:18

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Akinek megvan ez a szám az küldje el nekem msn-en!!:D please..írj és megadom a címem

VSOP man Hozzászólás ideje: 2009-08-19 15:41:50

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-19 17:18:30

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

uppsz ... bármit megteszel ha pénzed nincsen

VSOP man Hozzászólás ideje: 2009-08-19 15:39:42

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-19 17:18:30

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

ájájájez is tele van hibával leírom a helyes szöveget:Hé.. Csak úgy mondom,de nem azért, haver. neked a verdád sokat ér./jah,igen/ Mert szuper,a kormányon a rókaprém és megaraj alatta a neonfény. Dzsukszi a küszöb,a felni is fasza pluszba a csajod is lazaaa. csak azt nem tudhatod hogy kit szopott le mikor nem értél időben hazaaa. a nagymenő haverokkal friss porokból szívod magadat mattra a nagymező utcában egy csehóban iszol de kajakra nem jut a jattra. ha kidobnak a helyről és szakatt a formád de te ezt egy cseppet sem bánod. az utolsó nőt aki szóba áll veled, véletlenül le-hányod.Szombat este rossz buli után egy prostit szopatni-Ez annyira pesti! Beszívott brigádnak hajnali ötkor pizzát hozatni-Ez annyira pesti! A saroknál a Non-stop előtt a két dekást nyelni-Ez annyira pesti! Vasárnap tetőtől-talpig lehányva a metróban kelni-Ez annyira pesti!Ultra menő gádzsi,na jó ácsi. Próbálkozhattok,át nem basszátok Papa bácsit, Hiszitek vagy nem,én átlátok rajtatok. Nem létező populáció a ti fajtátok, mert én vagyok az baby,aki megakaszt. lehetsz nagyvárosi menő vagy vidéki paraszt.mert tudom,azt ha buta vagy buta maradsz, itt mindent megkaphatsz,baby,csak bírni kell a faszt Hé megaraj,ha belvárosi a csaj, /Ááááá!/ megőrjít ez a ricsaj! Tudom kamu brenkó a sok miss picsa, Győzike mondaná:Szöszi veled,dicsak! Na,milyen az a pesti,spanom? A szótárba' ez neked estig tart. Menj le egy partira,nézd meg, mi is az a kibaszott trendi ma. Hogy elfolyik a léd, mint a Nílus, Kicsinálnak téged,spanom, mint egy vírus. Elég beteg lett már a stílus, a végén úgyis felszeletel majd a délhús. és nem mész többet randira, hisz úgysem költhetsz majd a Barbidra, csak elindulsz majd olyan ariba, hooogy egyenesen kispano a zaciba. refr. 10 hosszú éve ezt nézem;a dzsik, Fancy kurvák nagy pénzek ha itt van a péntek expenzív gépek a lapnak a terepen sztereotíp képek.krómozott lécek 20colos kerekek lowride thai földi órák a kezeken mert neked ez a tren úgy érzed jól áll szolizol gyúrsz és szívod a kólát. akarod a soklányt annyira ráteszel amit ma elveszel holnap az leszel bármit megteszel ha pénzed nincs hogy te legyél az alfa hím a bead beachen.az aranyad a giccsed de másod sincsen ez annyira pesti ahogy magad rakod ötvenes akarod de mekkora a faszod öcsém? tudod valahol mindig van egy nagyobb ez lenne az igazi

VSOP man Hozzászólás ideje: 2009-08-19 15:30:27

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-19 17:18:30

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

nekem megvan az egész album. az msn-em : [*** moderálva ***]

VSOP man Hozzászólás ideje: 2009-08-19 15:29:18

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-19 17:18:30

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

... küszöb, a léd,

VSOP man Hozzászólás ideje: 2009-08-19 15:28:23

Utolsó bejelentkezés:
2009-08-19 17:18:30

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

ágyerekek gyerekek. xD ki kéne javítani mondom a hibákat:Dzsukszi a müszöb, haverokkal friss (nem kell a),nem a metrón hanem a metróban,ultra menő gádzsi,a szótárba ez neked estig tart,elfolyik a lé mint a nílus,kicsinálnak téged spanom mint egy vírus,hoooogy be majd kispanom a zaciba, fancy kurvák nagy pénzek, a lapnak a telepen sztereotív képek,mert neked ez a trend,úgy érzed jól áll,akarod a sok lányt annyira rá teszel,bármit megteszel ha pénzed nincsen, magad rakod,

sz0sz0 Hozzászólás ideje: 2009-07-23 17:45:33

Utolsó bejelentkezés:
2020-01-22 09:05:59

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

köszönjük petraa. legközelebb hallgasd meg az album verziót. a szöveg előbb volt,mint a klipp. tudod,vannak kislányok,akik miatt a vidijóklippben nem lehet csúnyán beszélni.

petraa123 Hozzászólás ideje: 2009-06-07 17:36:12

Utolsó bejelentkezés:
2010-06-05 14:38:27

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

sziasztok! hát...a szám jó, a szöveg nem...mert a rázzad a csöcsödet az ugy van h rázzad a seggedet...szal...aki irta eléggé félrehallotta...

Petruska2 Hozzászólás ideje: 2009-04-17 15:43:49

Utolsó bejelentkezés:
2009-11-09 16:12:36

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

fbettina nekem megvan ez a szám :) Ha kell akk ird le az msn címed :) Nah sziia

f.l.u.i.d Hozzászólás ideje: 2008-12-12 10:39:13

Utolsó bejelentkezés:
2008-12-13 22:25:36

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

valakinek akinek megvan ez a szám vegyenmárfel msn re és küldje el megköszöném : D >> [*** moderálva ***]

fbettina Hozzászólás ideje: 2008-11-25 16:01:09

Utolsó bejelentkezés:
2019-11-14 13:49:31

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Sziasztok!Valaki nem tudná nekem elküldeni a Ki jött vissza című számot? Ha igen,írj itt, és adom az msn-címemet!Előre is köszönöm,nagyon kellene!

szandybaby90 Hozzászólás ideje: 2008-09-20 19:28:39

Utolsó bejelentkezés:
2008-09-20 19:27:08

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

sziasztok,szerintem ez a szám nagyon jó! nem tudjátok hol tom letölteni mert az mp3-ból véletlenül kitöröltem és sehol se találom neten! köszke

pgunter Hozzászólás ideje: 2008-08-19 12:51:41

Utolsó bejelentkezés:
2018-05-29 00:12:47

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

vagyis a száme táncol mindenki az kell kösz.

pgunter Hozzászólás ideje: 2008-08-19 12:51:04

Utolsó bejelentkezés:
2018-05-29 00:12:47

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Akinek megvan a mindenki táncol szám az küldje el mert egyik albumukon sincs rajta mert nekem megvan az [*** moderálva ***] küldd!Köszi előre is!

nikszon88 Hozzászólás ideje: 2008-07-01 17:07:32

Utolsó bejelentkezés:
2010-08-20 16:11:05

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Sziasztok! Akinek meg van a ki jött vissza Című szám az léccike küldje el nekem a [*** moderálva ***] címre! Kösyke! csók!

T0M3X Hozzászólás ideje: 2008-07-01 16:43:30

Utolsó bejelentkezés:
2009-01-01 13:25:34

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Akinem meg van EZ a szám nekem is elkűldhetné a: [*** moderálva ***] is kössz...

kisszere Hozzászólás ideje: 2008-06-23 23:45:55

Utolsó bejelentkezés:
2008-08-13 00:02:19

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Akinek megvan ez a szám elküldhetné erre a címre: [*** moderálva ***] érte

Mónika_Dominik Hozzászólás ideje: 2008-05-26 20:21:03

Utolsó bejelentkezés:
2008-05-26 20:20:12

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Jajj jól van akk bocs!:)

Ki$!-32 Hozzászólás ideje: 2008-05-25 21:43:06

Utolsó bejelentkezés:
2015-03-26 19:44:42

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Mónika_Dominik ameddig nem hallottad az eredeti verzióját, nem azt amit a viván lenyomnak, addig ne okoskodj ;)

Mónika_Dominik Hozzászólás ideje: 2008-05-25 19:42:37

Utolsó bejelentkezés:
2008-05-26 20:20:12

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Nem tudom ki írta de az naon bamba háát nem is úgy van hiogy mindenki bekaphatja hanem mindenki ezt hallgatja!!!!!

Zooglawi kutya Hozzászólás ideje: 2008-05-02 11:43:57

Utolsó bejelentkezés:
2008-05-08 12:13:22

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Már rohadtúl vártam az új albumot. Hip hop V.S.O.P. stylban. Ettől hangos egész zugló ;)

sz0sz0 Hozzászólás ideje: 2008-04-18 21:33:43

Utolsó bejelentkezés:
2020-01-22 09:05:59

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

raj lett az új album. majd valamikor elkezdem irogatni a szövegét.

Pingi Hozzászólás ideje: 2008-04-17 20:13:24

Utolsó bejelentkezés:
2008-04-17 20:12:43

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Megjelent a 3. lemez!A 4számos cumó csak előzetes volt!

sz0sz0 Hozzászólás ideje: 2007-12-15 23:32:57

Utolsó bejelentkezés:
2020-01-22 09:05:59

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Encsi, az az album bizonyos okok miatt (még) nem jelent meg.

hbalazska Hozzászólás ideje: 2007-12-12 04:21:32

Utolsó bejelentkezés:
2007-12-12 04:08:33

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

nekem meg van de csak 4 szám összesen

Encsi-baby Hozzászólás ideje: 2007-11-22 09:01:25

Utolsó bejelentkezés:
2007-11-21 13:04:08

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Az a Peaches and Cream-változat gondolom,de tavaly nyáron is volt egy albumuk Mindig friss címmel,szerintem erre gondolt Kittuc,én is keresem ezt az albumot már jóideje...ha valaki szeretne nekem örömet okozni ezzel megköszönném...

sz0sz0 Hozzászólás ideje: 2007-11-07 22:35:43

Utolsó bejelentkezés:
2020-01-22 09:05:59

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

az inkább csak egy album ízelítő. csak 4 szám van rajta.

Kittuc Hozzászólás ideje: 2007-09-13 18:40:48

Utolsó bejelentkezés:
2014-02-27 21:43:26

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

Ha valakinek megvan a legeslegújabb album és el tudná nekem küldeni nagyon megkösszönném!!Msn címem: [*** moderálva ***] Elõre is köszönöm!!!

sz0sz0 Hozzászólás ideje: 2006-12-23 20:50:39

Utolsó bejelentkezés:
2020-01-22 09:05:59

Véleménye a(z) "V.S.O.P." előadóról:

töltsétek és nézzétek: egonoge.atw.hu/V.S.O.P_-Exkluziv_Album_Elozetes_Vide o-2006.avi direkt marat le a http,mert nem engedi. böngészõbe bemásol,letölt és élvez :)

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább