PeaceTones

Zenei irányzat: Pop, Rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 18412 alkalommal

Bemutatás:

A PeaceTones zenekar angol szövegeiről ismert gitár alapú pop zenéit magyar köntösbe öltöztetve mutatja be a nagyérdeműnek. A zenekar két arcával is bemutatkozik, a dallamos villamoson akusztikusabb, míg a gödör színpadán keményebb, rockosabb hangzást kölcsönözve dalaiknak.

Biográfia:

A 2006-ban alakult zenekar tagjait, alig lehetett volna megtalálni azonos térben és időben, ha a sors nem úgy fordul, hogy mindahányan együtt vagyunk az angyalföldi próbateremben azon a márciusi napon. Az út Szegedről, Kiskunhalasról és Zalaegerszegről vezetett odáig. Páran már zenéltünk együtt, különböző formában, de a klasszikus: dob, bőgő, két gitár, (két) ének felállás először volt így együtt. A dalokat –a tétlen évek során felhalmozott ötletekből- a gitáros-énekes szerzőpáros jegyzi magyar és angol nyelven. Mint ahogy ez lenni szokott, mindenki a saját szelét befogva érkezik, aztán ha tetszik, a többiek beszállnak és együtt utazunk tovább. Így jutunk el sokszor a hip-hop, vagy a reggae stílusjegyeihez és jól összekeverjük őket az alapvetően rock hangzással. A fontos –stílustól, irányzattól függetlenül- az együtt-zenélés öröme, az alkotás és befogadás misztikuma és a Zene tisztelete egy békés hangnemben.

Forrás: zenekar oldala

Tagok:

Mr.B.

dob

Méhes Adrián

ének, gitár, szájharmónika

Sala Árpád

ének, gitár

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

hídverő Hozzászólás ideje: 2008-04-09 20:50:12

Utolsó bejelentkezés:
2010-10-17 21:17:39

Véleménye a(z) "PeaceTones" előadóról:

Jó ez a banda. Jók a szövegek, az ének , a hangszerelés. Igazi lazulós zene:)

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább