Szekció

Zenei irányzat: Hard Rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 6373 alkalommal

Bemutatás:

A SZEKCIÓ 2002. szeptember 01-én alakult Békésen.

Több tagcsere és névváltoztatás után a zenekar stílusát a következőképpen határolták be: "a teljes zenei kínálatot tekintve "egyszerűen" FIATALOS, ÜTŐS ROCK zeneként lehet jellemezni a stílust".

Biográfia:

Bemutatkozó koncertjét Békésen a Korona moziban tartotta 2002. december 27-én. A tapasztalatok azt mutatják, hogy mind a fiatal, mind az idősebb korosztály nagy érdeklődést mutat e zenei stílus irányába, bár a közönség nagyobbik hányadát - természetesen - a fiatalabbak alkotják. Koncertek hangulatát leginkább az igazi rock zenére jellemző tombolás adja, mindazonáltal a lágyabb dallamokat kedvelők is megtalálhatják saját világukat a lírai dalokon keresztül.
A SZEKCIÓ zenei kínálata két részre különíthető:
Természetesen: saját szerzemények  " más (rock) együttesek dalainak feldolgozásai Az együttes ma már kizárólag saját szerzemények alkotásával foglalkozik, minek eredményeképpen 2005 júliusában megjelent első albuma JÓAPÁNK: HOZZÁD SZÓLOK címmel.
Az albumon hallható dalokkal 2005. szeptember 19-én az Intereuroshow Jubileum40 országos tehetségkutató versenyen a zenekar 1. helyezést ért el és 2006 nyarán meghívást kapott egy szlovákiai fesztivál főműsorába. A dalok szövegei belső érzelmek, gondolatok, világképek körül íródtak, amik a rock zene dallamain keresztül jutnak el a közönséghez.
A zenekarnak a közelmúltban jelent meg második albuma Újra szólnak a dalok címmel. Az első szakmai lemezkritika szerint: "Az új album nagy mértékben felülmúlja az előző lemez hatása alapján felállított elvárásokat."

Jelenleg a csapat harmadik lemezének elkészítésén dolgozik, amit 2009 májusában kívánnak megjelentetni.

Alapítótagok:

Csapó Csaba
Csökmei Gábor
Kiss Imre
Végh Imre

Tagok:

Csapó Csaba (Csibe)

szóló gitár

Csete Zoltán (Zoli)

szóló gitár

Szekció dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább