Shitpump

Shitpump
Zenei irányzat: Punk
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 13605 alkalommal

Bemutatás:

"Amikor nincs határ, és végre az lehetsz, ami mindig is lenni akartál. A Shitpump abban partner ehhez, hogy el is mondja mindezt, és amikor szembesül az ember a nagy igazsággal, spékelve egy olyan zenei világgal, amely tényleg eget rengető lélekrobbanást okoz, megindul a belső vihar, és a káosz azonnal természetessé válik, szerintem csodásabb érzés mint bármi a világon. Ráadásként soha többet nem kell a fogalommal vacakolni, hogy az ember az eszére vagy a szívére hallgasson, mert az egész összeáll, és rájöttem, hogy mindkettő ugyanazt akarja. Amikor a felesleges, buta korlátok összeomlanak, a kötelező faszágokat semmibe vesszük és rányomjuk a világra a névjegyünket. Azt a fajta emberi hozzáállást, ami sima ingereken és ösztönökön alapul. A Shitpump megismerésével rájöttem, hogy rocker koromban sem tudtam mi az a rock and roll. Közelében sem jártunk a fogalomnak."(SO)
"Exploited-punk". Jesszus, van, még ilyen???!!! Naná, hogy van. A Shitpump garantáltan a tarajos tróger minőséget hozza! Pump and roll az arcotokba!"
( Hunderground Magazin )

Biográfia:


Kezdetekben nem volt ennyire egyszerű az élet, mint amit a két fenti idézet is mutat. 2002-ben alakult zenekar néhány próba, és egy demófelvétel után azonnal nekilátott a koncertezésnek. Természetesen ezt a fajta nyers punkzenét nehezen fogadta el akkoriban a népes tarajos (vagy éppen nem tarajos) punk színtér. A Shitpump dalait mindig is a nyerseség, agresszió, és a természetes őszinteség jellemezte, mint ahogy a zenekar tagjait is. A tízéves pályafutásukat tekintve néhány tagcserén (rendszeresen a dobosok hullottak ki a zenekarból!) is túl van, azon kívül, hogy letettek az asztalra hivatalosan egy demót (An-arhív 2002.), két nagylemezt (Gyűlölj! 2003., Új harc 2004.) egy koncertfelvételt (Antiparádé 2003.) és kettő kislemezt (Pump N' Roll 2007., Mocskos Rock N' Roll 2011.), és néhány válogatásalbumon (Punk Rock Unity 2005., Utca Punk Galery 1 - 2 . 2006.) szerepeltek.
Természetesen mindemellett kisebb nagyobb zenekarok társaságában (pl. Prosectura), vagy éppen önállóan sok más hasonszőrű "zajbrigáddal" szövetkezve bejárták már az ország klubjait. Sőt! Szlovákiában, Szerbiában, Szlovéniában, és az osztrák sógoréknál is lelkesen fogadták a szókimondó zenekart. Persze, a történet itt még közel sem ért véget...
Zenekartagok: Horváth Miklós - gitár, Gaál György - basszusgitár, vokál, Biri Sándor - dobok, Kis Zsolt - ének
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább