Nova Prospect

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 7 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 19563 alkalommal

Bemutatás:

A Nova Prospect 2007. április elsején alakult Kecskeméten.

Biográfia:

A banda elődje a Booboo's Punch nevű zenekar volt, amelyben a jelenlegi felállásból Kiss József (gitár), Kiss Dániel (dob) és Schautek Bálint (sampler) szerepelt. A "Booboo" feloszlása után Pásztóy Balázs (basszusgitár) és Besnyő Gabriella (ének) csatlakozásával lett teljes a Nova Prospect csapata.

A Nova Prospect a kor szellemének megfelelően meghangszerelt popdalokat játszik. A stílus alapvetően rock/metál, amibe a legváltozatosabb egyéb zenei hatások vegyülnek. (D&B, HipHop/R&B, stb.) Így válik a zene egyszerre kortalanná, másrészről teljesen frissé és modernné.

2006-ban látott napvilágot az első hangzóanyag "Főnix" címmel, ami igen pozitív visszhangra talált. Az első koncert 2007. július 13-án valósult meg, ami után nem volt megállás. A zenekar játszott olyan neves együtesekkel mint a Subscribe, Insane, Idoru és a Bikini. Az ABC tehetségkutatón pop-rock kategóriában 3. helyezést ért el.

2008 májusában a "Szabadon" című dalra elkészült az első videoklip, majd szeptemberben a zenekar egy úgynevezett publishing szerződést kötött a BPRNR Kft-vel, így a menedzsment egy részét már Vörös András és csapata intézi.

2009 februárjában megjelent az első nagylemez "Lépj ki az árnyékból" címmel. A korong 12 dalt tartalmaz. Ez év nyarán váltotta Balázst a basszusgitárosi poszton Nagy Zsolt. Augusztusban a zenekar ismét videoklipet forgatott "Ébren álmodunk" című dalára, amelynek éppen az utómunkálatai zajlanak...

A csapat 2010-es tervei között szerepel egy új nagylemez, illetve további videoklipek elkészítése, valamint folyamatosan dolgozik a régi dalok akusztikus verzióin, így már unplugged koncertekkel is várja rajongóit.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább