Marionett ID.

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 4, összesen 16516 alkalommal

Bemutatás:

A Tatabányáról származó zenekar 2008-ban megjelent debütáló albuma itthon és külföldön egyaránt sikereket ért el.

Biográfia:

A banda experimental indie rockot játszik, érdemes velük megismerkedni. A 8 éve működő zenekar túl van egy európai turnén, ami után egy tagcsere is történt.

Elterveztük, kigondoltuk és megcsináltuk első Európai turnénkat, ami mindannyiunk számára váratlanul pozitív lett, így aztán átverésekről, fantom szálláshelyekről, eltűnt cuccokról szólóhatásvadász szalagcímeket nem tudunk nyújtani, talán legközelebb…
Ezúton is járjon az xmilliomodik köszönet az amerikai Empire! Empire! zenekar tagjainak, akik azontúl, hogy remek zenét játszanak, még elsőrangú emberek, felejthetetlen két hét volt.

A turné után maga a zenekar is megváltozott. Az okokkal most nem fárasztanánk senkit, a lényeg,hogy basszusgitárosunk, Krisztián nem folytatja tovább velünk. Viszonylag hamar sikerültorvosolnunk a problémát, az új bőgős a Lincolnból vagy a Rushwormsből is ismerős Kővári Gabi lett.

Marionett ID. dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább