Grund

Zenei irányzat: progressive-poppunk-rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 24924 alkalommal

Bemutatás:

A Grund egy debreceni progressive-poppunk-rock zenekar. Legalábbis ezzel a kifejezéssel lehet leginkább behatárolni a stílusukat, bár ez is csak általánosító közelítés, mert számonként elég változó elemekkel dolgoznak.

Biográfia:

2006-ban Tornai Bence és Tornai Dávid alapították a zenekart és dobosnak egyik jó barátukat, Urbán Bencét szervezték be, ami rendkívül jó döntésnek bizonyult, Bence zseniális dobtémái miatt. 2009 nyarán Rácsai Mátyással, egy hihetetlenül ügyes szólógitárossal bővült a csapat a jelenlegi létszámra.

2007 tavaszán egy 4 számos EP-t vettek fel "Nincs lehetetlen" címmel. 2009 decemberében elkészült az egy számos karácsonyi lemez a "Karácsony igazi meséje". Most pedig a nagy lemezen dolgoznak, mely a "Vissza a játszótérre" címet fogja kapni. Persze eközben se állt le az új számok gyártása, így a második albumra valószínűleg sokkal kevesebbet kell majd várni, mint az elsőre.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább