Last Fire

Zenei irányzat: modern hard rock
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 16279 alkalommal

Bemutatás:

Modern hard rock, Budapest, Magyarország. Országos turné az Alcohol zenekarral, a Pokolgép előzenekara a Barba Negra Track-ben, több ezres össznézetség a Youtube-on.

Biográfia:

A zenekarunk 2008-ban véglegesítette felállását. Stílusunkat tekintve modern, zúzós, de mindvégig dallamos metált játszunk, heavy-s, trash-es elemekkel megspékelve. Hébe-hóba egy-egy feldolgozást is eljátszunk a koncertjeinken, bár ez nem igazán jellemző. Átlagosan havonta koncertezünk leginkább a fővárosban, de zúztunk már Érden, Szigetszentmiklóson, Tökölön és Szolnokon is. Tervezzük egy komolyabb lemez felvételét, valamint egy országjáró koncertsorozat megszervezését. Szövegeink változatosak: - társadalmi problémák - világvég - lehetőségek kihasználása - vallás - rock'n'rol l - stb. stb. Szeretjük az egész színpadot "felgyújtani" és a közönséggel együtt zúzni, headbangelni. Mindenünk a zenélés, és igyekszünk hangszertudásunk legjavát beletenni a zenénkbe, nem adunk ki a kezeink közül igénytelen, buta, és egyszerű dalokat. Hallgassatok, keressetek! Metal'N'Roll

Tagok:

Albumok:

Last Fire dalszövegek (6 db):

Csak a Hold követ

Ébressz fel

Katona

Legyen ami van

Prométheusz könnye

Vér

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább