Loch Ness Saloon

Loch Ness Saloon
Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 10036 alkalommal
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Zollye Hozzászólás ideje: 2020-09-20 13:44:21

Utolsó bejelentkezés:
2020-09-20 13:44:22

Véleménye a(z) "Loch Ness Saloon" előadóról:

Bocsi! A szundklód linket nem fogadta a rendszer...

Zollye Hozzászólás ideje: 2020-09-20 13:41:04

Utolsó bejelentkezés:
2020-09-20 13:44:22

Véleménye a(z) "Loch Ness Saloon" előadóról:

Elnézést, hogy "kicsit" megkésve kerítettem sort arra, amit most fogok veletek tudatni, de így alakult! Bizonyára sokan tudomást szereztetek arról, hogy a zajlik, mint zenei közösségi oldal megszűnt az idők folyamán. Menet közben felhagytam a zajlikon minden tevékenységemmel és a feltöltött, házilag, - zenei szerkesztővel - készített rémtetteimet átcsoportosítottam ide:
-webhivatkozás moderálva-
- Ez a Loch Ness Saloon-ra, az egyszemélyes projektemre mutató weboldal linkje...

Ugyanitt megtalálhatjátok a Rituális Rémtettekkel összefüggő megnyilvánulásaimat is - azonos címmel. Sajnos az a tény, hogy minden énekhang az én hangommal szólal meg, nem feltétlenül vet jó fényt a dologra, de szerintem inkább a szándék volt a fontos, - amikor elkövettem ezeket a rémtetteimet. Biztos, hogy vegyes érzelmeket fog kiváltani a különböző emberekből, amit hallhatnak, de legalább nem veszett el minden maradéktalanul a semmiben. Egyben azt is demonstrálja - a Rémtettekes rész, - hogy mennyi dalunk veszett el a semmibe, mint egy két CD-nyi (a kiadott anyagon felül). Azt, hogy a jelenleg Rituális Rémtettek néven futó együttesnek nem vagyok része, az élet írta. Nem óhajtok további részleteket megosztani ennek okáról, - mindenki más szemszögből vizsgálja és reagálná le a megosztott részleteket, amely nem vezetne sehova.
Köszönöm a megtisztelő figyelmet!
Üdvözlettel: Zollye

Zollye Hozzászólás ideje: 2009-07-04 19:55:38

Utolsó bejelentkezés:
2020-09-20 13:44:22

Véleménye a(z) "Loch Ness Saloon" előadóról:

A dalokat megtalálhatják az érdeklődők a zajlik.hu, Loch Ness Saloon bandafórumán. Megtisztelő figyelmeteket köszönöm! Üdvözlettel: zollye

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább