Para Bellum

Zenei irányzat: Hip-Hop
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 14526 alkalommal

Bemutatás:

"Sic vis pacem, para bellum", tartja a latin mondás, ami annyit tesz: "Ha békét akarsz, készülj a háborúra". Ennek a szimbolikus értelmű üzenetét felhasználva alkotta meg RIDDLER és BILLCORE közös projektjét, az ez év elején indult PARA BELLUM formájában.

Mindketten évek óta aktív részesei a hiphop és zenei szcénának, de eleddig eltérő utakon. Korábbi 2001 óta aktív MC/producer, a Testament Rec. tagjaként egy csapat- és két szólólemezt és EP-t tudhat maga mögött, míg utóbbi hazai és nemzetközi rap, metál és hardcore előadókkal készít interjúkat itthon és külföldön, olyan online magazinoknál, mint a BASE, HitKit, Metal Israel és Dannyboy’s Daily Dose. Továbbá a Necro által fémjelzett Psycho+Logical-Records sajtós ügyeit intézi.

A közös zenélés megfogalmazódásának pillanatában az irány elég egyértelműnek tűnt, mivel meglehetősen hasonló hatásokkal rendelkeznek: a küzdősportok nagy személyiségei, a hardcore rap, metál zene, filmek és az alapító város, Budapest zajos élete. Ezen elemek mind lényeges szerepet játszanak a saját hangzás kialakulásában.

Idén ősszel érkezett a debütáló anyag, egy öt számos EP formájában. „AZ ELSŐ MENET” névre hallgató kislemez az energikus, harapós, adrenalinnal teli hangulatot kombinálja a nyitott szemmel járó ember gondolataival. A megfelelő zenei aláfestésről itthonról Artoscsaba és Day, valamint olyan nemzetközi producerek gondoskodtak, mint a német Snowgoons (Babygrande Records), a dán Sicknature és a New York-i Undefined.

Biográfia:

A Para Bellum nevű csapat 2009 elején publikálta első dalát. Az első menet című 5 számos, debütáló Para Bellum kislemez már ingyenesen letölthető.

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább