Fonyó

Zenei irányzat: Rock, Alternatív, Pop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 13541 alkalommal
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

fonyo Hozzászólás ideje: 2009-08-28 23:19:13

Utolsó bejelentkezés:
2012-03-13 10:03:34

Véleménye a(z) "Fonyó" előadóról:

Fonyó a korainak mondható pályafutását 2 évesen kezdte, már akkor vonzódott a hangszerekhez és folyton pötyögött/csörömpölt valamin. Ez ma sincs másképp. A zeneiskola befejezése után Pestre került tanulni, ahol az első bandában a billentyűk helyett mégis gitáros posztot töltött be, később megalapította első saját zenekarát, (The Nightfalls 2004-2006), ahol szintén gitáron játszott, de már énekes/dalszerző/szövegíróként is helyt állt (tehetségkutató: 60-ból 2. helyezés). A TNF feloszlása után unplugged bulik követték egymást két éven át (2007-2009), ahol a régi és új dalok szabadabban jelentek meg és minden korosztály megtalálta a kedvencét. A dalokat így több rádió is műsorára tűzte az országban. A "csendesülős" koncerteken végre már sokkal több helyet kapott a legkedvesebb hangszer is. A zongorás estek mindig nagyon sikeresek voltak, így egyre erősödött a tudat is, hogy az albumon is mérvadó lesz a billentyű. Így is lett. 2009. március 29-én kiadásra került Fonyó első albuma, és mert "nem mi találtuk ki a világot", ingyenesen elérhető lett, hogy egy hónapon belül elérje a több mint 5000 albumletöltést. Fonyó pedig készül a zenekarral, hogy hamarosan élőben is berobbanhasson a köztudatba. 2009. május 3-án megjelent Fonyó első, nem hivatalos videoklipje a Gyújts Tüzet c. dalra, mely kivitelezése és effektjei miatt óriási sikert aratott már az első napon! www.myspace.com/fonyo

fonyo Hozzászólás ideje: 2009-08-28 23:18:39

Utolsó bejelentkezés:
2012-03-13 10:03:34

Véleménye a(z) "Fonyó" előadóról:

Zita gondolja: kedves, mosolygós, kellemes, magabiztos, szep-rasztahajú, karakteres arcú (jó értelemben) [megjegyzés: fotós a csaj :) ], magában beszelös, videóbeszélgetes közben néha dalra fakadós, szépen zongorázós, gonosz :) [megjegyzés: nem igaz...], sokat tanuló, szerdán-hazautazós, vasárnap-visszajövös [megj.: bocs, hogy ilyenre csináltam az órarendem], stúdióban csukott szemmel, beleéléssel éneklös [megj.: koncerten is], sok szmájlit írós, folyton heccelödös, ezt el nem ismerös, egoista :) [megj.: jó értelemben ill. egészséges önbizalom :) ], maximalista, temperamentumos, makacs, céltudatos, beszélgetni soha rá nem érös :), gTalk-ba bejelentkezös, de igazából nem is a gép elött ülös [megj.: "elöfordul"], laza, MAC-es cuccokat PC-n használós, ha kávét nemkapós, elalvós; cigit nemkapós, elalvós, kávét "kofé"-nak mondós [megj.: "KV"-nak írós és "kof"-nak is mondós], tej nélkül meg nem ivós [megj.: de legalább két tejszín :) ]; "velem utazik a ZoZi a metrón", huncut, aranyos, szavak végere sok magánhangzót írós, soha ide nem figyelös, folyton fáradt, mindig dolgozó, igazság harcosa, ... ...egyszerüen csak Fonyo :)

fonyo Hozzászólás ideje: 2009-08-28 23:17:44

Utolsó bejelentkezés:
2012-03-13 10:03:34

Véleménye a(z) "Fonyó" előadóról:

Moldován Gyula gondolja: "Drukkolok a Fonyónak, mert ambíciózus, termékeny zenei tehetség, aki már most sajátos karakterrel rendelkezik. Muzsikájában szerencsésen ötvöződik a modern hangvétel az igényes melódiák hagyománytiszteletével. Alternatív ízek keverednek, rock, pop és egyéb zenei fűszerekkel, hogy aztán szép gömbölyű egésszé álljanak össze. Ezt hívják úgy, hogy tálentum. Talán a hozzá hasonló fiatal zenészek jóvoltából egyszer kikecmereg a magyar könnyűzene abból a szánalmas, ötlettelen, vendéglátós, tributolós hejehujából, amelyben hosszú ideje dagonyázik..." - Moldován Gyula - író, dalszerző, énekes, zenész (Panta Rhei, Lux, Color, Boeghoe)

fonyo Hozzászólás ideje: 2009-08-28 23:17:06

Utolsó bejelentkezés:
2012-03-13 10:03:34

Véleménye a(z) "Fonyó" előadóról:

Ezt gondolom: rajzfilmfigurás, rasztásodó, sötétkékhajú, kíváncsiskodó, megfontolt, néha és mindig nyugodt, nem csendes, inkább qrva hangos, elmélkedö, dizájnoló, megörjítö, sokat zabáló, zenehallgató, érdeklödö, édesség imádó, "200 karakterre 3-mal válaszoló", álmodozó, falramászó az uncsi dolgoktól, ihletteremtö, önálló, feltünö, vadóc, félelmetes és ijesztö is, öszinte, zenélös, éneklös, gitározós, zongorázós, koncertezös, sokat beszélö, "illúzióba ringató", visszatérös, sokszínü, "hazavihetö", vonatozó, buszozó, utazó, segítö, széttépö, ha az útjába állnak, médiázós, alkalmazkodó, sürgö-forgó, "izgató-hangú" :), kirobbanó, kirobbantó, meggyözö, szöveget író, makacs, céltudatos, brutális, hülye, hülyéskedö, dilis, diliskedö, "szépszemü", hangmérnökösködö, koncertetfelvevö, zenét vagdosgató, "fotogén", hiányoló, vágyó, "ártatlan", öörült, szeretö, kérkedö, zúzós, sosem unatkozó, embereket megnyugtató, rohangáló, képen bedölö, nem egyszerü, viccelödö, örömöt okozó... :)

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább