SKATCH

Zenei irányzat: kozmopuritán (rap, pop, ska, balkáni népzene, elektronikus zene egyvelege)
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 12658 alkalommal

Bemutatás:

A SKAtch zenekar vagyunk Szegedről. A zenekar 2008 februárjában alakult. Sok - sok tag cserén esett át a banda, a jelenlegi felállás 2011 szeptemberében véglegesült. Általában klubokban, fesztiválokon szoktunk játszani, igazán lelkes "rajongó" tábort a városunkhoz közeli Szerbia néhány településén találtunk. Az itteni délvidéki magyar fiatalokhoz mindig szívesen térünk vissza zenélni.

Biográfia:

Zenénk elsősorban a SKA műfajhoz húz, ami kap egy kis magyaros, balkános beütést, minden bizonnyal a tangóharmonika nagy szerepet játszik ebben. Emellett 2 gitár, basszusgitár, dob, 3 fúvós hangszer (szaxofon, trombita, harsona), és az orgona hangzás csalják elő a SKA dallamokat, ritmusokat. Főleg saját számokat játszunk, de egy-két nagy kedvenc feldolgozás is helyet kap a repertoárban (The Busters, Too Many Crooks, Aquabats, stb.)

Szeretünk néhány lassú, pihenős szám mellett minél pörgősebb gyorsabb zenét játszani a koncertünk nagy részében. A közönségnek is azt üzenjük mindig, hogy készüljenek egy kis ugrálásra, mert azt mi is nagyon szeretjük, ha a népek egy kis mocorgással fejezik ki tetszésüket a zenénk iránt!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább