Tinirock

Tinirock
Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 8734 alkalommal

Tinirock dalszövegek (2 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

DragTom Hozzászólás ideje: 2013-04-24 15:53:21

Utolsó bejelentkezés:
2017-07-27 13:08:09

Véleménye a(z) "Tinirock" előadóról:

Nem lenne ez olyan rossz, csak egy ZÚZÓS rockbanda kellene mögéjük, akik rendesen oda teszik a zenét. Mert ez a szinti zene egy nagy nulla.

Freddy vs. Jason Hozzászólás ideje: 2010-03-09 07:01:08

Utolsó bejelentkezés:
2010-07-10 09:31:46

Véleménye a(z) "Tinirock" előadóról:

Te jó ég,mi ez a szar?Nem szoktam más előadókat fikázni,de ez kiveri a biztosítékot!Tinirock?Ez pár hugyos hétéves!Az "énekes" hangja,mint akit erőből tökönrúgtak! "Egy rendőrnő az álmom, Ha megbüntet sem bánom, Csak legyen az enyém ma éjszaka."???Még azt se tudja,hogy a farka hugyozáson kivül még mire használható,de már dugásról énekel,gratulálok!A "videóklip" borítója meg már önmagában röhejes!A név rószaszínnel van írva,ráadásul még azt rá merik írni,hogy "tini rock",mikor a borítón lévő kölykök még véletlenül se lehetnek tinédzserek,az öltözködésük is inkább rap,mint rock(na jó,a kettő között).Ennél keményebb rock-ot aligha találunk,ez még a tankcsapdát,meg a Greenday-t is "felülmúlja".Nem stílusom mások fikázása,de ez borzalmas,már az első fél percet fizikai fájdalom volt végighallgatni!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább