Angel

Zenei irányzat: Rap
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 61449 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

Angel 1990-ben született, jelenleg Budapesten él. Már az általános iskola idején közel került a színpadhoz és a zenéhez. Több évig irodalmi színpadra járt, néptáncot, jazz balettot, majd hip hop táncot tanult. Ez időkben íródtak meg első versei, novellái, később dalszövegei is.







Rappelni 2008-ban kezdett, melynek első komolyabb eredménye a 2010 januárjában megjelent Angel ...– Kell a hip hop Ep volt. A visszajelzéseknek köszönhetően még ebben az évben elkészült egy nagylemez és két kislemez:



* Angel – Kicsi angyal LP



* Angel – Remix EP I.



* Angel – A látszat néha csaj EP


2011-ben pedig megjelent első kézzel fogható lemeze is, amely a 'Csak Rólad szól' cimet viseli.




2010 végén az Angel – Szívem érted rapdes című szám jelölve lett a hiphop.hu zenedíjon, „Az év dala” kategóriában, az Angel – Kirakatbábu pedig felkerült a rap.hu 3. valogatáslemezére.







2010 decemberében a Tini Lady Magazinban is találkozhattunk vele egy kétoldalas interjú keretében.







2011-ben Magyarország egyik legkedveltebb női mc-jeként toborozza rajongóit. Youtube feltöltéseit több mint 900.000-en tekintették meg, Facebook rajongói oldala pedig átlépte a 20.000 tagot.







A 2011-ben folytatott munkásság első nagyobb eredménye a május 19-én megjelent VEDD ÉSZRE! c. első hivatalos videoklip DD Kobe, Enita és Shifty Beatz közreműködésével. A videóval a fiatalok az idősekre, a vakokra és a mozgássérültekre próbálják felhívni a figyelmet. A youtube megtekintések száma naponta több ezerrel növekszik.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább