Fight Club

Zenei irányzat: rock
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 13938 alkalommal

Bemutatás:


Biográfia:

Már évek óta számtalan pletyka kering zenei körökben, hogy egy igazi rock szuper group van alakulófélben, melynek alapító tagjai a Machine Mouse dobosa, Ragadics Csaba (Raga) és a Junkies, Psycho, valamint a Fiesta frontembere, Csordás Tibor.
A közös zenélés ötlete egy születésnapi bulin, 2006 környékén fogalmazódott meg a srácokban, ahol közösen eljátszották pár kedvenc dalukat. A kölcsönhatás működött a fiúk között, érezték, hogy ebből még valami komolyabb dolog is kialakulhat. Közben érkezett egy felkérés a banda számára, hogy a „Kútfejek” című film zenei anyagát tartalmazó korongra készítsenek egy vadonatúj felvételt. A közös munka olyan produktív volt, hogy a stúdiómunka után is rendszeresen összejártak próbálni, és számtalan vadonatúj szerzemény született. Időközben kiderült, hogy ez jóval több lesz, mint egy project, egy hobbizenekar és következő lépcsőfokként a Fight Club nagyon komolyan ráfeküdt az élő fellépésekre. Koncertről koncertre egyre többen csatlakoztak a „Club”-hoz, mára komoly rajongótáborral rendelkeznek. Persze ahhoz, hogy a Fight Club már most ilyen szintre jutott el, meg kell említeni a gitárost, Tari Botondot és a basszer Garay Zoltánt. Mindketten hosszú évek óta zenélnek, Zoli szinte minden hangszeren kiválóan játszik, legyen az basszusgitár, gitár vagy dob, mindemellett fantasztikusan énekel, így a vokálban is számíthat rá a zenekar. A csapat legfiatalabb tagja a gitáros, Botond, aki a hathúros mellett szintén énekel és jó pár rock zenekarban megfordult, így fiatal kora ellenére már ő is rendelkezik a kellő színpadi rutinnal.
A zenekar bemutatkozó albuma „Underground King” címmel szeptember 10-én került a boltokba. A korong 12 kompromisszummentes, vadóc rock’n’roll dalt tartalmaz, dallamos, azonnal megjegyezhető refrénekkel.

Tagok:

Tari Botond

szóló gitár

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább