Mocsok 1 Kölykök

Zenei irányzat: Rock
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 13268 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar 2007-ben alakult, Csekő Ádám, Demeter Zoltán, Molnár Kristóf és Pulius Tamás alapító tagokkal. Céljuk az volt, hogy őszinte, ösztönös zenét játsszanak, és a saját ötleteiket dalokká formálják.

Biográfia:

Debütáló koncertjük a budapesti Fészek klubban volt 2007 őszén. Eleinte feldolgozásokkal álltak színpadra, idővel repertoáruk saját szerzeményekkel bővült. Ennek eredményeként 2009 tavaszán, megjelent az első, 5 számos demó, amiről az Illegál és az Akár holnapig dalokat játszotta a Neo FM. 2010 áprilisában fejezték be első, Mezítláb című nagylemezük munkálatait a kecskeméti Origo Stúdióban. Május végén leforgatták bemutatkozó klippjüket az Illegál című dalukhoz, melyet Peter Sparrow rendezett. Az album 2010 augusztusában jelent meg a CLS Music gondozásában. Ezen a nyáron Ringó című daluk 14 hétig szerepelt a Petőfi Rádió TOP 30-as listáján, valamint részt vettek a rádió Akusztik műsorában. A zenekarhoz 2011 januárjában 2 új tag csatlakozott. Zozi helyét LeMon vette át, Horváth Geri pedig kiegészítő szintisként színesíti a ”Mocsok hangzást”. Így a Fonogram díjátadón, jelöltként az „Év felfedezettje” kategóriában, már az új felállásban jelentek meg. Jelenleg a zenekar az új lemez anyagán dolgozik… 2011 nyarán a zenekar fellép szinte minden nagyobb fesztiválon (PAFE, VOLT, EFOTT, SZIN, FoO, stb).

Tagok:

LeMon

basszus gitár

Horváth Mocsok Geri

szintetizátor

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Satellite Hozzászólás ideje: 2010-07-14 17:55:22

Utolsó bejelentkezés:
2012-04-10 19:22:26

Véleménye a(z) "Mocsok 1 Kölykök" előadóról:

félregépeltem párszor.... :/ pl az együttes neve MOCSOK 1 KÖLYKÖK(!) (egy "k" kimaradt) és nem lehetne ezt vhogy kijavítani ????? mert itt csak a dalszöveget engedik módosítani -.-''

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább