SoundVis!on

Zenei irányzat: Aletrantív Rock
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 38630 alkalommal

Bemutatás:

A SoundVis!on zenekar 2009 őszén alakult. Mindannyiunk mögött több éves zenei múlt van, de az igazi sikereket mindenki számára a SoundVis!on hozta meg. A tagok zenei érdeklődése sokrétű, mégis összhangba kerül a közösen összerakott új dalokban, hangszerelésekben. Friss, modern rockzenénkkel szeretnénk a műfajt egy emészthető, rádióbarát formában játszani, hogy az népszerű lehessen szélesebb körökben is.


Biográfia:

A zenekar saját szavaival:


"A zenekar főzenekarként játszott már Budapest komolyabb színpadain: A38 hajó, Diesel Club, Wigwam, Dürer Kert, KékYuk és számos klubokban külföldön is. Részt vettünk a szentgotthárdi Hopplá fesztiválon, és a debreceni Campus fesztiválon a Kiscsillag előtt léphetünk fel. Olyan zenekarokkal játszottunk egy színpadon, mint a Fish!, Turbo, Betterfly és sokan mások.

A zenekar részt vett az Emergenza nemzetközi tehetségkutató fesztiválon 2010-ben, ahol négy forduló után nagy közönségsikerrel közép-Európa 4. , Magyarország 2. legjobb rock bandájának választották. A zenekar meghívást kapott az Artistpool nevű nemzetközi zenei szervezetbe, mely a legjobb európai zenekarokat gyűjti össze, és biztosít nekik fellépési lehetőségeket világszerte. Rövid fennállásuk ellenére rendszeresen koncerteznek külföldön.

2011 Februárjában lehetőségünk volt egy rövidebb 5 napos külföldi turnéra is. 2011. Júniusban jelent meg a zenekar első nagylemeze:

SoundVis!on - Ins!de - címmel

Tagok: Stoking Zoltán - ének - gitár Kalóz Péter - szóló gitár Németh Zsolt - Basszusgitár Richers Chrystian - Dob és vokál

Médiavisszhangok:

"SoundVis!onék indie-be hajló, slágeres rock muzsikájukkal együtt azt a tudatot is felhozták a színpadra, hogy ők itt ma piszok jól fognak játszani, és így is tettek. Ráadásul nagyon együtt éltek a (lassacskán szépen megszaporodó) közönséggel, volt pacsizás, első sor arcába térdelés, vigyorgáshegyek, női sikolyok, minden, ami kell… Külön ki kell emelnem szólógitárosukat, aki eddig mindig kicsit elbújt, most viszont a színpadi show-ból is kivette a részét, közönséggitároztatásra nyújtotta be hangszerét, betérdelt a színpad szélén, és egészében véve nagyon odatette magát – öröm volt nézni! Walking in the Rain című számuk pedig sláger és pont. "

"Ahogy a SoundVis!on fellépett a színpadra egyből megkaparintotta a közönséget, akik készségesen teljesítették is a kéréseiket, sőt táncra is perdültek egy két szám hallatán. Sikerült a repertoárba egy puddle of mudd feldolgozást is becsempészni, ami szintén nagyon jól sikerült."

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Kovire Hozzászólás ideje: 2010-09-07 19:52:03

Utolsó bejelentkezés:
2014-12-20 21:05:21

Véleménye a(z) "SoundVis!on" előadóról:

ez a legjobb szám!! :) grt

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább