héZ

héZ
Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 39433 alkalommal

Bemutatás:

A héZ zenekar nem akar, de varr; lyukakat – be. Azt is mondhatnánk: hézagol; bár akkor nem azt mondanánk, amit szeretnénk. A héZ zenekar ugyanis nem szeretne mondani semmit. Ezért nem is mond.

A héZ zenekar értelmetlen, így értelmet keres magának - másokban. A héZ zenekar szeret másokban lenni, legyen szó akár nőkről, agyakról, vagy a gyomorból kiinduló bélcsatornáról. A héZ zenekar ősi ellenségei a hashajtó és a szüzesség. Az ajtót, ha nyitott, jobban kedveli. Nincs érzéke ugyanis a zárakhoz. Csak azok felfeszegetéséhez.

A héZ zenekar szeret hosszasan szexualitásra utaló metaforákban beszélni, a lélekbúvárok nagy-nagy örömére. No és persze a magáéra is . A héZ zenekar ugyanis szereti felültetni embertársait: bizony sokszor utaskísérőként, vagy lovásztanítóként viselkedik. Bár, ha jobban meggondoljuk, csak addig van a klienseivel, amíg a dolgát el nem végzi, azaz fel nem ülteti x-et y-ra. Ezek után lehúzza a wc-t. Magára. És a semmi kloakájában landol. Mint ahogy most is!

Biográfia:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább