KuviK

Zenei irányzat: Alternatív
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 41618 alkalommal

Bemutatás:

Kovács Ádám, /KuviK/ - 1987.07.30-án születtem Budapesten a IX. kerületben.
A gitározást még az általános iskolában kezdtem el, és a Csepei magániskolában folytattam. A kedvet az egészhez édesapámtól kaptam, ő gitározott és énekelt nekem nagyon sokat amíg kicsi voltam.


FUX:

Még 2000-ben kezdtem el "dalokat" írni és "énekelgetni" aztán az általános iskolában merültem bele jobban a zenébe, Katona Ferenc Antal-al, és Székely Mihály Ágoston-nal, velük álltam össze a FUX nevű formációba. Eleinte Klasszikusokat, Rock-ot és Alternatívot játszottunk. Később találtunk egy jó dobost Kovács Ákos-t aki velünk is maradt egészen a FUX feloszlásáig. Azután Ferivel gitározgattam tovább, és középiskolában csatlakoztunk egy fiatal "tehetségekből" álló együtteshez, későbbi nevén a Vérszomjas Hódokhoz.

Vészomjas Hódok: a felállás akkoriban a következő volt: Rácz Attila gitár, Gál Júlia Tünde basszusgitár, Budai Béla dob, Katona Ferenc Antal szólógitár, és én mint "énekes". Ezzel a formációval kb. 2003-2006ig játszottunk, próbáltunk, dalokat írtunk és felléptünk rendszeresen az ország több pontján is. 2006 körül oszlott fel a zenekar.

BIA:

2010-ben csatlakoztam egy kezdő zenekarhoz velük próbálgattam és léptünk fel, bár a formáció nem volt hosszúéletű.

Azóta csak úgy a magam szórakoztatására írom a dalaimat, és megosztom azokat hátha tetszik pár embernek. Röviden ennyi lett volna a bemutatkozásom :-)

Biográfia:

Együtteseim: FUX 2000-2003, Betonpillangó 2003, Vérszomjas Hódok 2003-2006, BIA 2010, KuviK 2000-napjainkig
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább