Bozsek Márk

Zenei irányzat: Pop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 49424 alkalommal

Bemutatás:

Bozsek Márk magyar színész és zenész. A hírnevet egy ismert magyar sorozatnak köszönheti, ugyanis 2009- től Ő alakítja Orsi unokaöccsét, Fekete Szabolcs karakterét a ’Barátok Közt’-ben. Az életében a zene is igen jelentős helyet foglal el a színészkedés mellett, hiszen középiskolás kora óta zenél, több együttesekben is kipróbálhatta már zenei tehetségét. Jelenleg legújabb együttesével, a Close2u-val egy videoklipen dolgoznak.

Biográfia:

KORAI ÉVEK Bozsek Márk 1988. május 30-án látta meg a napvilágot Hódmezővásárhelyen, majd születése után nem sokkal később a család egy pár évre Portugáliába költözött. Márk ott töltötte kiskora nagy részét, 7 évet, és az ott töltött évek alatt tökéletesen megtanulta a portugál és az angol nyelvet. Portugáliából hazaköltözve a család Kecskemétre költözött, és Márk ott végezte el tanulmányait is, egy Közgazdasági Szakközépiskolában szerzett érettségit 2008-ban. Az érettségi után a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola hallgatója lett, ahol jelenleg kommunikációt tanul. KARRIER A zene már kiskorában felkeltette az érdeklődését, ennek hatására 14 évesen komolyabban is elkezdett vele foglalkozni. Elkezdett gitározni, zenét szerezni, és szövegírással is foglalkozott. Barátjával alapítottak is egy zenekart, melynek nagy sikere lett Kecskeméten. A hírnevet 2009 évének köszönheti, amikor az érettségi után édesanyja kérésére jelentkezett egy casting-ra, a ’Barátok közt’ sorozatba. A szereplőválogatás után pár hónappal megkapta Orsolya unokaöccse, Fekete Szabolcs szerepét. Ennek hatására Budapestre költözött. A színészkedés mellett természetesen a zenét sem felejtette el, új emberekkel kezdett el dolgozni, új dalokat kezdett írni. Zenekarával elektronikus pop, rock stílust játszanak. Nagy lehetőség volt számára, hogy a ’Barátok Közt’ több jelenetében is megmutathatta ének és gitár tudását. Jelenleg épp egy videoklipen dolgoznak zenekarával. ÉRDEKESSÉGEK ♦ Szereti a francia autókat ♦ 13 éves korában csattant el az első csókja ♦ Kiválóan tud gitározni ♦ Kedvenc kollégája a sorozatban Kiss Ramóna és Aradi Balázs ♦ Hét évig élt gyerekkorában Portugáliában, az ország déli tengerpartjához közel ♦ A zeneírás mellett kedvenc időtöltése sorozatok, filmek nézése, és a fotózás ♦ Imád enni, szereti a különleges ételeket, és egyre jobban érdeklődik a főzés iránt ♦ Magát életvidám embernek tartja ♦ Kedvenc színe a kék ♦ Kedvenc énekese Jason Mraz, és Michael Jackson, Kedvenc együttese a One Republic Kedvenc filmje a Deja Vu

Tagok:

Bozsek Márk dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább