Odett

Zenei irányzat: Alternatív
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 30835 alkalommal

Bemutatás:

Odett üdítő jelenség a hazai pop-palettán. Megnyerő személyiség, szabad szellem, egyedi hangú és karakterű énekesnő, profi előadói képességekkel megáldva

Weboldal:

Biográfia:

Általános iskolai tanulmányait a zalaegerszegi Mindszenty-iskolában végezte, majd a szintén megyeszékhelyi Zrínyi Miklós Gimnázium diákja lett. A középiskola után a fővárosba vitte a sorsa. A MODART iskola hallgatója volt (divattervezést tanult), ám tanulmányait, mert úgy gondolta, hogy a sikeres divattervezőséghez rengeteg kompromisszumot kéne kötni, és úgy érzte, erre ő nem lenne képes.

A gimnáziumi évek alatt csatlakozott a Fuse zenekarhoz. Igazából nagyon bele volt zúgva a dobosba (össze is jöttek), és miatta jelentkezett. A zenekar gitárosa nevezte be a Megasztárba (amikor Odett 17 volt) is.

Odett és a Go Girlz! néven kiadta 18 évesen Takáts Eszterrel és Varga Zsuzsával első lemezét, Pontos címmel. 

Ezután - kiváló szerzőkkel, zenészekkel közreműködve- szólókarrierbe kezdett és szemtelenül fiatalon jelentős sikereket ért már el. 2013-ban Fonogram díjat kapott "Hanyatt, Homlok, Egyenes" című nagylemezéért, melyen olyan országosan ismert, rádióslágerek hallhatóak, mint a "Hanyatt" és a "Van az a pillanat". Legutóbbi, Csillagtérkép című nagylemeze eddigi legérettebb munkája, az erről kimásolt Egy lépés című dal a tavalyi nyár egyik legjátszottabb slágere a Petőfi Rádióban. A tavalyi év fénypontja számára azonban mégiscsak az volt, hogyszületésnapját Blondie előtt játszva ünnepelte a Budapest Sportarénában. A jelek szerint Odett 2015-ös éve sem a pihenésről fog szólni: már pörög a rádióban legújabb dala - Jó nagy csend - és a fesztiválszezon mellett zenekarával nagy erőkkel készül első Művészetek Palotája-beli fellépésére is, ahol dalai különleges hangszerelésben - vendégekkel, gyerekkórussal, vonósnégyessel kiegészülve egy különleges, XXI. századi, látványos multimédia show keretein belül csendülnek fel a Fesztiválszínház falai között.

A szóló-projekt mellett Odett, a már 10 éve létező Realistic Crew együttesben is zenél. Velük Áprilisban jelent meg albuma, Blind Musician címmel.


Tagok:

Tariska Szabolcs

szövegíró

Odett dalszövegek (33 db):

A semmi ház

Abrakadabra

Aranyhal

Be with you - Sziget 2016 himnusz

Csillaghullás

Ébredj rám!

Egy Lépés

Éjszaka

Éjszaka

Este 7

Fantom

Fehér fény

Holdutca

Jégtánc

Jó nagy csend

Kétszer kettő

Kinek hiányzom

Könnyűbúvár

Látsz még

Megbocsát

Miért kell komolyan

Ne engedj el!

Nem én vagyok

Nem vagyok beoltva

Rablók

Rózsa

Stardust

Szép mentés

Túl jó

Van az a pillanat

Vége

Vesztőhely

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább