Vági Gergő

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 11056 alkalommal

Bemutatás:

„Talán 8 éves lehettem, mikor bátyám és barátai egy hobbi zenekart alapítottak és egy dobosra volt szükségük. Pár hónap elteltével megismerkedtem egy Ukrán származású tanár úrral (aki profi szinten játszik ütős hangszereken). Két évig magándiák voltam, imádtam dobolni, majd beiratkoztam a Jánossomorajai Alapfokú Művészeti Iskolába, ahol ütős hangszereken tanultam, és ezek mellet sajátítottam el a kis zongora tudásomat is, és folyamatosan fejlesztettem az énektudásomat :) Eltelt a négy év, ahogy végeztem zenesulival, sok helyen megfordultunk fellépéseken, jöttek a zenekarok. Ahogy fejlődött a tudásom, úgy más-más stílusú zenekarokban játszottam, kezdődött a Rock és később a Funky.
Ahogy teltek az évek, változott minden, a dob mellet vokalista voltam az egyik zenekarban és jött az ötlet, hogy meg kéne próbálni szóló énekesként, aminek az eredménye az lett, hogy a mai napig egy Rábaközi zenekar énekeseként töltöm hétvégéimet - nagyon nagy örömmel.
2011 nyarán megismerkedtem Fazekas T Dániel-el, egy számomra nagyon fontos emberrel, akinek nagyon sok mindent köszönhetek! A dalok szerzői jómagam és Dani csapata, ami egy nagyon jó kis társaság. További információk: www.vagigergo.com

Vági Gergő dalszövegek (13 db):

A játszma vége

Halvány a múlt

Higgy nekem

Hosszú éjjel

Kezdet és a vég

Más lett a világ

Mint egy rossz álomból

Nem leszek a tied

Nem számít a holnap

Őrült láz

Te legyél

Úton

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább