Long Road

Zenei irányzat: Rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 9651 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar 2010 nyarán alakult, Papp Attila és a Long Road néven.

Weboldal:

Biográfia:

A 2010 - es nyári próbák után 2010. augusztus 5 – 8-ig egy utcazenei fesztiválon vett részt. Itt a közönségszavazás alapján 3. helyezett lett. Sajnos, belső viták miatt a zenekar szétszéledt. Az eredeti tagok közül Fábi, Doma és Ádám nem akarták veszni hagyni a bandát, így elkezdtek új tagok után kutatni. Hosszas keresés után találták meg a zenekar zongoristáját Gieszer Tomit( Tomi ). Az énekes poszt betöltése… egy elég érdekes keresés volt. Sok énekes jelölt került meghallgatásra, de a sok, énekelni vágyó, ember után toppant be Nachladal Tamás Gábor ( Nahi ).

 A zenekar ebben a felállásban kezdett koncertezni, de a sors úgy hozta, hogy a dobos (Fábi) vonalon változás történt 2011. júniusában. A dobos szerepét Nagymihály Lajos a Europe Tribute jelenlegi dobosa, és a Lovegun ex-dobosa töltötte be. 2011. augusztus 20. -a után Doma, és Ádám döntöttek úgy, hogy másak az elképzeléseik és ezért kiszállnak a zenekarból, de az új tagok felkutatásáig kisegítik a zenekart.

 Rövid idő alatt azonban a csapat megtalálta a basszusgitár - vokál posztra a legmegfelelőbb embert: Vállai Krisztánt. A gitáros poszt betöltése sem váratott magára sokáig, több meghallgatás után, találtak rá Gábeli Lászlóra. Végre teljes lett a csapat!

 Az idő azonban sürgetett... A gyors felkészülés után pedig beindult az új felállású Long Road.

Long Road dalszövegek (4 db):

Álmatlanság

Ez lesz az a nap

Hajsza

Méreg

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább