Limbless

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 7092 alkalommal

Bemutatás:

Az első fontos állomás zenei ötös fogat történelmében 2010 februárja, amikor is a korábban már együtt zenélő 3 alapító tag Áron és a két Matyi valami újba kezdett, amit később Limbless névre kereszteltek. Bánáti Bodó viszonylag korán betöltötte a basszusgitáros poszton tátongó űrt,a következő időszak azonban folyamatos énekes és útkereséssel telt (pár "béta verziós" koncert mellett).

Biográfia:

2010 szeptemberétől Szaszkó Mátyás elhagyta a zenekart külföldi tanulmányai miatt, így az egyik gitáros poszt is üressé vált. 2010 Novemberére összefutottak a szálak Budapesten és kialakult a jelenlegi felállás két András - név szerint Ficsór András(gitár) és Kilencz András(ének) - érkezésével.

A folyamatosan számírás után a 2012-es évet egy 3 számos bemutatkozó anyaggal kezdte a formáció. A digitális album formájában közzétett kislemezt ugyanúgy jellemzi a modern, progresszív metalos felfogás, mint a klasszikus stoneres/southernes hangulat.

Forrás: Hivatalos oldal

Albumok:

Limbless dalszövegek (3 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább