Metallophilia

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 5313 alkalommal

Bemutatás:

2010 - "A megalakulás éve" : ... de valójában a zenekar már az ezt megelőző években is működött más néven, több tagcserével, de ez volt az az év, mikor Illésfalvi Iván - énekes, csatlakozott a bandához, és nagy előrelépést tettünk lelkesedésével és ének hangjával.

Weboldal:

Biográfia:

A már addigra kialakult formáció (Botka Péter - gitár, Miskey András - gitár, Szirbek Péter - dob és Juhász István - basszusgitár) a korábbi években megírt jó néhány saját dalt, de igazán ez az év jelentette a végleges és fix formáció létrejöttét. Ivánnal az év egészében szinte csak a dalok tökéletesítésén dolgoztunk mind zeneileg, mind szövegileg! 12 saját dal született már kész formában illetve egy átdolgozás, a már klasszikus Legyetek jók, ha tudtok sajátos metal verzióban. Ebben az évben készült el honlapunk is, amit folyamatosan fejlesztünk és bővítünk tartalommal.

2011-2012 - "Bemutatkozás / Demo és kislemez" - Úgy gondoltuk, hogy ideje bemutatkozni a közönségnek, és több koncertet is adtunk Veszprémben, többek között az 5 éves Rockerek.hu-s koncert turné keretein belül, illetve egyéb szórakozóhelyeken! Áprilisban készítettük el első demónk is Bándon az Amp stúdióban, mely 3 dalt tartalmaz : Lunatika, Varjú , El. Szeptemberben bekerültünk a tatabányai Peron tehetségkutató versenyre, ahol pozitív kritikákat kaptunk. Novemberben elkezdtük a kislemez felvételeit, ami 2012. januárban került bemutatásra. Borítót is kapott az anyag, és a Lehunyt szemmel nevet képviseli. Szintén 3 dalt tartalmaz: Lehunyt szemmel, Arany árnyék, Sötétségben szárnyalok.

A jövő - Teli vagyunk energiával, és ötlettel, a dalok készülnek sorban, tervezünk több koncertet is, már nem csak Veszprémben, hanem ahova módunkban áll eljutni. A közeljövőben a következő anyag kiadása is a tervek között szerepel és szeretnénk bemutatkozni különböző fesztiválokon is.


Forrás: mymusic.hu

Metallophilia dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább