Bogoz

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 3703 alkalommal

Bemutatás:

A BOGOZ könnyûzenét játszik. Fontos ezt leszögezni, mielõtt a „pop” feliratú mûanyagládába dobjuk vagy az „alternatív” címkéjû fém olvasztótégelybe helyezzük. Legutóbb a Nekem így jó c. dalukhoz készített klip kapcsán hallhattunk róluk, de a Csé, Tibi és Patrik által alkotott Bogoz arról is híres, hogy õk az a zenekar, akiktõl egy hiper-cool "Bog"-ot kapsz, ha te bulizol legjobban a koncerteiken.

Weboldal:

Biográfia:

A bogoz könnyűzenét játszik.
Fontos ezt leszögezni, mielőtt a "pop" föliratú műanyagládába dobjuk vagy az "alternatív" címkéjű fém olvasztótégelybe helyezzük. Az együttes Csé Dalait adja elő. Nem ragadt be a caps lock, ellenben valahogy jelezni kellett, hogy a bogoz eszköztárának egyik markáns eleme a hagyományos, melódiaközpontú dalszerzés.
Másik markáns alkotórésze a dalszöveg, amelyet egyszerűen csak jól esik hallgatni.
Kétségtelen, a bogoz dalok megismerésének azonnali velejárója a dallamok önkéntelen dúdolása és a szövegek megjelenése a mindennapi beszédben.
S nem kevésbé fontos a koncerttermekben mozgást generáló zenekar maga: a bársonyostorkú énekes-gitáros-dalszerző Csé, a szőrösnyakú basszusgitáros Tibi és az éppen pelyhedző szakállú dobos, Patrik.

Tagok:

Csé

ének-gitár-dalszerző

Tibi

basszusgitár

Patrik

dob

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább