Krízis zenekar

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 4825 alkalommal

Bemutatás:

A Krízis nevű magyar rock-metál zenekar a 2006-os újjáalakulása óta végre egy stabil és igazán ütőképes zenekari felállással működik sikeresen, ami kijárt már az alapító Stósz Lászlónak, aki két évtized alatt mindvégig kitartott a zenekarát többször is szinte teljesen megsemmisítő folyamatos nehézségek ellenére. Az "új" csapatban az énekes fromtembert két régi és két új tag egészíti ki, végre visszatalálva a régi lendülethez, ami a 90-es évek elején Jászberény és Nagykáta domináló rockbandájává emelte őket.
2015. július 15-én bejelentették a zenekar feloszlását.

Weboldal:

Biográfia:

Napjainkban a több nagylemezt kiadó csapat továbbra is a gitárcentrikus keményzenét részesíti előnyben, aminek köszönhetően a két kiváló gitáros által előadott szólók nem hiányozhatnak a tradícionális és a modern rock elemeit egyaránt felvonultató muzsikából, ami könnyen befogadható szöveggel párosul. A banda rendszeres fellépője a hazai metálfesztiváloknak, sportcsarnokoknak és rockkluboknak egyaránt az élvonalbeli zenekarokkal együtt, illetve a médiákban is rendszerint hallhatóak, láthatóak.

Tagok:

Forgács Joe József

elektromos és akusztikus gitárok

Gyeniss György

basszusgitár

Kovács Szabolcs

vokál és elektromos gitár

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább