Boka és a Klikk

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 3763 alkalommal

Bemutatás:

2012 ben útjára indult a „Boka és a Klikk” zenekar, és megjelent a banda első nagylemeze a Rázd meg Baby, és elkészült az első videóklip is a címadó dalhoz!. Természetesen Rock And Roll… ez a jó öreg, elnyűhetetlen és mégis mindig újat adni tudó műfaj az, amit képvisel a banda.

Zenekarunk tagjai különböző formációkkal, hosszú évek óta járják már az ország útjait, és koptatják a kisebb nagyobb színpadok deszkáit. Egyen egyenként és néha együtt is megjártuk már a hatalmas fesztiválszínpadokat, játszottunk megszámlálhatatlan kis klub koncerten, de mindig és mindenhol a legtöbbet akartuk adni magunkból és tudásunkból a közönségnek. És mégis, kellő szerénységgel, de hatalmas szorgalommal és odaadással, időt és energiát nem sajnálva dolgozunk mindannyian azért, hogy ezzel a formációval is elnyerhessük a rock and roll zenét kedvelők szívét, hogy minden bulinkon sikerüljön egy felejthetetlen élménnyel gazdagabbá tenni azokat, akik majd megtisztelnek bennünket a koncertjeinken! Szóval kedves „böngésző”, nagyon örülök, hogy itt vagy, és ezeket a sorokat olvasod, de nézz majd be a koncertnaptárunkba is, és gyere el, ha teheted a következő koncertünkre, ahol élőben is meghallhatod hogyan is játsszuk mi a jó öreg rock and roll-t.

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább