Mongoose

Zenei irányzat: Stoner rock / metal
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 4717 alkalommal

Bemutatás:

Whiskey ízű, dohányszagú, tökös stoner rock/metal a mowari kocsmák mélyéből.

Biográfia:

2011 őszén, többszöri nekifutásra sikerült összeszedni az akkor még megfelelőnek tűnő legénységet egy ’fasza rock bandához - semmi konkrét cél, csajok, sörözés, némi színpad, teljesen átlag amatőr zenekari próbálkozás.
Az első próbákon inkább feldolgozások mentek, mint; Down, Kyuss, hogy az akkor még zeneileg egymástól idegen arcok közös kedvencekkel azonos hullámhosszra kerüljenek. Az alap felállással csak néhány hónapig működött a zenekar, becsúszott egy tagcsere. Az énekes poszton Kova helyett Bogyó lett az arc a mikrofon mögött.
Új hanggal és új lendülettel átvették a régi témákat, egybegyúrták a riffeket és szép lassan megszületett az első kislemez anyaga amit 2012 júliusában rögzítettek is Mosonmagyaróváron Takács Andris pincéjében. Forgalomba, terjesztésre nem került, de promóciós célra tökéletesnek bizonyult. (A lemezből utólag 50 darab készült kézzel számozva szintén promóciós célra. Rádiók, szervezők, etc…) Eközben a Mongooze letolt pár szabadtéri és néhány klubos koncertet, amelyeknek 100%-ig pozitív fogadtatása volt a közönség részéről.
2013-ra a felállás két tagcsere után szilárdult meg és hozott új lendületet a zenekarba. Jelenleg készülnek az új dalok, hogy a Mongooze tavaszi-nyári koncertszezonjára még tökösebben, még keményebben tolja az arcokba a rock and roll-t.

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább