Stereo Killaz

Zenei irányzat: Elektro
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2077 alkalommal

Bemutatás:

Kezdetben volt egy jófajta kis grindcore zenekar ami kivalló alap volt a művészi,finom hangzással megáldott basszuslapú elektronikus zenék felé.Itt volt énekes Jónás Gabi aka Stereo killaz.Innen egyenes út vezetett a drum&bass-ig és a keményebb breakbeat muzsikákig.

Biográfia:

2003 elején alakult meg a project,akkor még 2 taggal.Azóta a Stereo Killaz egy egyszemélyes formáció, melynek jelenlegi fő iránya a electro/ dubstep/drumstep műfajok.

Rengeteg kiadói megjelenés (önálló EP a belga Monkey See Monkey Do kiadónál az amerikai Sick recordingsnál,a kolumbiai Sick Society recordsnál,kismillió remix), és a neves magyar, illetve külföldi DJ-knek/producereknek készített remixek sora következett... Itthon készült remix az Anima Sound Systemnek, Varga Zsuzsának, a NEO-ból ismert Kovary-nak is, de maga a NEO zenekarnak egy jófajta acsarkodós újragondolás is jön a Hill train c. számukhoz (2011-ben a Change c. számukhoz)!
Tucatszor játszott a BBC is Stereo Killaz számokat Kissy Sell Out saját "Kissy Klub" nevű műsorában, sőt ezek után a népszerű angol DJ/producer felkérte egy remix elkészítéséhez az egyik számához, ami egyenesen a 2009-es decemberi Mixmag CD-n landolt. Nemrég a Mightyfools nevű holland duó is betett egy jófajta Stereo Killaz remixet a hivatalos WMC-s mixében illetve az amcsi Designer Drugs nyomta be "Die Robot Die" számát egy 2011 hivatalos stúdiómixébe! Jelenleg az önálló albumán dolgozik, ami nemsokára a Shax Trax kiadónál fog megjelenni.Mély nyomokat fog hagyni;)

Rengeteg új remix felkérés van továbbra is külföldről,illetve neves itthoni előadóktól, folyamatosan készülnek a saját dubstep/electro cuccok, mixek. Ivott már pálinkát többek között Skrillexel,Borgore-al,a Pendulum tagjaival,Steve Aokival (najó, vele csak ásványvizet) és rendszeresen az európai electro/dubstep szcéna legismertebb alakjaival.

Stereo Killaz dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább