Dj Thread

Dj Thread
Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1921 alkalommal

Bemutatás:

Dj Thread, 15 évesen léphetett először igazi dj pult mögé, amelyen, autodidakta módon tanult meg játszani. A bulik során figyelte a dj-k munkáját, az interneten fellelhető portálokat böngészte és ezeket az információkat, mindig kipróbálta, így egy idő után kialakult a saját stílusa, ami a mai napig is formálódik.
2005-ben volt az első lehetősége egy profi Sziget Fesztiváli színpadra lépnie (Wan2 Stage), igaz még nem az ő fellépése alkalmából. Külföldi családi kapcsolatokon és a Resin Dogs-on keresztül (Kenny Dope is remixelt nekik) sikerült belépnie a „színfalak” mögé a fesztivál idején. Attól a pillanattól kezdve, teljesen függőjévé vált ennek az életstílusnak. Ezeknek a korai élményeknek és a külföldi kapcsolatok hatására, úgy érezte, mindig egy lépéssel a hazai dj kollégák előtt tud maradni.

Biográfia:

2007-ben lehetőséget kapott, hogy a kiskunlacházi Monarchia Dance Club pénteki állandó vendég dj-e legyen. Itt alkalma nyílt már nagyobb közönség előtt is játszani és időnként „nagyobb nevek”/befutott magyar dj-k (Dj Sterbinszky, Dj Bruckmann, Danny L...) mellett a lemezjátszók mögé állni.
2007 közepén egy nagyszabású bulit szervezett ebbe a klubba, amikor meghívta az éppen európai turnéjukon lévő ausztrál Resin Dogs együttest és a Los Angeles-ből érkező Abstract Rude-ot, akik a 2007-es Sziget Fesztivál előestéjeként léptek fel. A buli hatalmas sikert aratott.
Eközben a környező települések klubjaiban és házibulijaiban is rendszeresen játszott, például Ráckeve, Szigetszentmárton, Szigetújfalu, Szigetbecse.
2008-ban a Kis-Duna Rádió szombati Partyzone mixműsorának állandó vendégeként melegítették be a bulizni induló fiatalokat, a helyi keménymaggal. :)
2009-ben a középiskolai tanulmányai befejezése után lehetőséget kapott, hogy egy évre Ausztráliába költözzön, ami nagy lehetőséget jelentett számára. Ebben az egy évben, a Hydrofunks Records Stúdióban tanulhatja a zeneszerkesztést és saját felvételek, mixek és remixek készítését. Ezen kívül, ebben a stúdióban több mint 4000 bakelitlemez, köztük sok ritkaság, áll a rendelkezésére. Eközben, rengeteg tapasztalatot és technikai tudást szerzett a különböző eszközök jóvoltából.
Több sikeres zenészt is megismerhetett, mint például Dave Atkins (Resin Dogs, Wolfmother), Ian Peres (Wolfmother, Australia), Dj Dexter (World DMC Championships No2, Avolanchels és South Fry UK együttes, Melbourne), Dizz1 (Sydney), Dj Katch (Brisbane), Mystro (London), Red Bantoo, Spikey Tee (from Morcheeba), Abstract Rude (LA), akikkel a mai napig baráti kapcsolatban áll.
Saját mixei is bejutottak a Resin Dogs és a Hydrofunk Records weboldalára.
2010 Oktober-től ideje nagy részét a főiskola köti le...
2011 Január és Március között a dunavarsányi Mexicana Club rendszeres pénteki vendég dj-je ahol Dj Goyah-val szerveznek közös bulikat. (pl.: Matula feat. Goldsound @ Mexicana)
2011 Március -Aprilis: Meghívást kap a szigetszentmiklósi Story Cafe-ba ahol az Uplifting party keretein belül zenélhet majd önalló estet is szervez Dj Thread All Night Long címmel...
2011 Májusában benevez a Jägermeister tehetség kutatójába a Master Tempo DJ versenybe ahol a közönség és a szakmai zsűri a 210 versenyző közül a legjobb 3 közé juttatja hogy élőben is megmutathassa tudását a Millenáris Teátrumban.
Végül kiélezett küzdelemben a közönség hangereje alapján Dj Thread MEGNYERI a Master Tempo Dj versenyt így 2011 felfedezettje lett.

Dj Thread dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább