Nemadomfel

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 5995 alkalommal

Bemutatás:

A Nemadomfel Együttes egy olyan integrált zenekar, amelyben a szólisták kivétel nélkül sérült (elsõsorban értelmileg és látásban akadályozott) elõadók. Ez adja az elõadások különleges hangulatát és üzenetét, amely mellett jelen van egy olyan profi zenei színvonal, amely által bármilyen zenei színpadon, sztárelõadók mellett is megjelenhet a zenekar.
A Nem Adom Fel Alapítvány támogatásával mûködõ együttesben teljes mértékben érvényesülhetnek a zeneileg vagy más módon (tánc, konferálás, stb.) tehetséges tagok. Repertoárunkban megtalálhatók saját szerzemények (nagyrészük rock és blues stílusúak, vidám vagy elgondolkodtató szövegekkel), ismertebb keresztény dalok illetve néhány, a zenekar eszméjéhez kapcsolható, hazai feldolgozás.
Szerepléseinkkel, színvonalas zenénkkel, különleges stílusunkkal, õszinte lelkesedésünkkel, és az elmaradhatatlan „nemadomfel” életérzéssel igyekszünk mindenhol emlékezetes élményt nyújtani a nagyérdemûnek. "

és

Mindenki elég gazdag ahhoz, hogy másoknak segítsen.” Hisszük, hogy ez a mondat valóban igaz mindenkire, legyen az fogyatékos ember, szegénységben élõ roma, vagy éppen olyan, akinek mindene megvan.

Biográfia:

Nemadomfel dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább