Csakugyan

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2826 alkalommal

Bemutatás:

A 2011 év végén alakult szentendrei "tereprock" zenekar. Állításuk szerint a koncertjeik összeszedettebbek és sikerültebbek, mint a próbáik, ezért a meghatározás.

Biográfia:

Mind gyakorlott zenészek, több zenekarban is edződnek, kivéve az "énekest", aki nem rendelkezik semmilyen zenei tudással. Láthatóan ezen frusztráltságai előbukkannak a fellépéseken is, erősebb formában. A szövegei is hasonlóak, szerencsére a zenét a többiek írják, így szedáltabb a formáció. A zenekar lelke Kata a dobokkal, a dobverőpusztító, a szíve Törp, a lélek húrjain. A csapat sexepilje Rupi a saxofonnal, Toma pedig hozza a frissesség erejét gitárral. A motor szerepét Kristi tölti be a basszuson. Néha ezen tulajdonságaikat cserélgetik. A Bázis viszont állandó: kötődnek Szentendréhez, nem is nagyon játszottak másfelé. Teszik ezt Kis Janó kultikus garázsának mélyén, aki néha transzcendens prezentációja a földalattiságnak.

Tagok:

Kata

dob

Törp

dob

Rupi

szaxofon

Toma

gitár

Kristi

basszusgitár

Csakugyan dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább