Mikrobe

Zenei irányzat: Alternatív rock
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 4, összesen 5354 alkalommal
Letölthető tartalmak az előadónál

Bemutatás:

A Mikrobe egy popos elemeket tartalmazó rockos, jazzes hangzású underground punk zenekar. Első lemezünk 2014-ben jelent meg Páros7 címmel. A következő a felállás: Bóta Nóra – ének, gitár, Eichinger Tibor – gitár, Herboly László – dob, Váczi Kristóf – ének, basszusgitár.

Weboldal:

Biográfia:

A zenekart 2010-ben alakítottuk a Comethebe zenekar megszűnésével fellépő hiányérzet enyhítésére. A formáció kezdetben trióként létezett (Czibere József – dob, Eichinger Tibor – gitár, Váczi Kristóf – basszusgitár, ének). A halk poppos hangzás felől indulva jutottunk el a rockosabb páratlan ritmusokig, melyben gyakran jelennek meg jazzes elemek. 2012-ben csatlakozott hozzánk Bóta Nóra, aki az ének mellett egyes számokban gitározik is. 2013-ra alakult ki a jelenlegi formáció: Bóta Nóra – ének, gitár, Eichinger Tibor – gitár,  Herboly László – dob, Váczi Kristóf –  basszusgitár, ének. Első, eleddig egyetlen megjelent lemezünk 2014 májusában debütált, az A38 kistermében. Címe Páros7, amely utal a gyakran használt 7/8-os lüktetésre is. (Másra talán nem is annyira.) A felvételen még Czibere Józsi dobol, de a lemezbemutató koncerten már Herboly Laci ült a doboknál. Jelenleg második lemezanyagunkon dolgozunk, mialatt koncertjeinken az első lemezünk szerzeményei hallhatók. 

Tagok:

Albumok:

Mikrobe Páros7

Páros7

2014

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább