Jolly Jackers

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 4794 alkalommal

Bemutatás:

A Jolly Jackers 2013 januárjában alakult Dunaújvárosban. A hat tagból álló formáció ír-kelta folk punkot játszik, 2014 márciusában jelent meg az első 5 dalt tartalmazó EP-jük Call the Captain címmel, melynek nyomán országos turnéra indultak. 2014-ben többször léphettek színpadra a Paddy and the Rats társaságában, továbbá felléptek a 2014-es pécsi Rockmaratonon, és a Folk-Rock Maratonon a Dürer Kertben.

2015. január 20-án jelent meg első nagylemezük "Sobriety" címmel, amit Szekeres András közreműködésével rögzítettek a Fantomas stúdióban, illetve melynek címadó dalát a Petőfi rádió is lejátszotta. Több külföldi, brit, német, olasz,stb zenei portál is foglalkozott a lemezzel, jó kritikákat kapott, továbbá számos külföldi és magyar online rádió játszotta le a korong dalait. Ez év tavaszán egy országos lemezbemutató turnéra indultak, melyen az új anyagot népszerűsítették a fővárosban és vidéken egyaránt, 8 koncerten léptek fel a Paddy and the Rats vendégzenekaraként, többek között az A38 hajón is.

A sikeres tavaszi turnét követően több fesztiválon is játszottak,idehaza a Szigeten, a Rockmaratonon és a DUDIK fesztiválon, első külföldi bulijukon Horvátországba a Skaville fesztiválra látogattak el, majd augusztus végén 3 napot töltöttek Svájcban egy miniturné keretein belül. A 2015-ős Peron Music Tehetségkutatóra való nevezést követően a szakmai zsűri beválasztotta a zenekart a legjobb 13 közé, majd a Tatabányán tartott döntőről a 3. helyet sikerült elhozniuk.

A zenekar tagjai:
Boncz Andrea: Fuvola, Ír furulya, Vokál
Faragó István (Sztivi): Ének, Gitár
Farkas István: Gitár, Banjo, Vokál
Papp Enikő: Basszusgitár, Vokál
Szepesi Viktor: Dob
Ujházy Krisztina: Hegedű, Vokál

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább