...AND FRIENDS

...AND FRIENDS
Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 6664 alkalommal

Bemutatás:

Az …AND FRIENDS Müller Péter Sziámi és Kirschner Péter megújuló zenekara. Az utódlás is magától értetődő. A tagok az Európa Kiadóból, a Sziámiból, az URH-ból, a Kontroll Csoportból, az Isolated-ből, az Anima sound Systemből, Odett zenekarából (valamint a jövőből) jöttek össze. Ők játsszák mostanában a másutt nem hallható legjobb klasszikusokat (az Előrelátó csecsemő-től és a Bétaville-től a Száz bolhán és a a Szavazz rám!-on át, az Ismeretlen katonáig és a Kicsi kőig). A főműsort viszont az új felállásban született dalok teszik ki, köztük, címadóként az első, eltéveszthetetlen hangulatú sikerszám: a Látom, ha hiszem.

Biográfia:

Készül az új kocsmaklip is a Dorogi Péterrel (ex- Kistehén,Intim Torna Illegál) közösen fogant, „Ködséta” című számra. A zenekar a „Müller Péter Sziámi és barátai” (…and friends) címen rendszeresült Szigetzáró bulikból vezette le a nevét, ott állandósult ebben a felállásban. Azóta fesztiválokon és önálló koncerteken (Gödör Klub, Barba Negra, vidéki klubok) hallatta az előzményekhez képest átütőnek nevezhető új hangzást és az ígéretes programot.

Tagok:

Kirschner Péter

gitár, vokál

Magyar Péter

vokál, percussion

Müller Péter Sziámi

ének, kutyaütőhangszerek

Szeifert Bálint Artúr

basszusgitár, vokál

Varga Orsolya

szintetizátorok, vokál

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább