Punk Whiskey

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1981 alkalommal

Bemutatás:

Zenekarunk 2011-ben ír punk zenekarként indult, amely műfajt hamar túlnőttük. Zeneileg folyamatosan mozgásban vagyunk és keressük az újabbnál újabb és izgalamasabb zenei kalandokat. Szívünk mélyéig bulizenekar vagyunk, rendszeresen fellépünk Budapesten és vidéken, többek közt a Firkin és a Paddy and The Rats-szel, újra és újra a kimerülésig táncoltatva a közönséget :)

Biográfia:

Zenekarunk Magyarországon egyedülállóan változatos és izgalmas zenei repertoárral rendelkezik, ötvözve mindazt, ami a népies punk műfajban a legjobb. A Whiskey koncertek minden alkalommal felérnek egy Föld körüli utazással: nótáink között megtalálható az ír, lengyel, amerikai, dél-amerikai, orosz, moldvai, balkáni stb. világzenei és népies kötődésű népszerű muzsikáinak legjava! Egy színpadon hallható itt a Flogging Molly, The Rumjacks, The Dreadnoughts, Gogol Bordello, Manu Chao, a Zdob si Zdub, Goran Bregovic és még sokan mások! S ha ez nem lenne elég, ezt a világzenei punk kavalkádot sajátosan pánkviszkisített nótákkal fűszerezzük: hallottad már a Green Day-t, Red Hot Chili Peppers-t, a Rednex-et vagy a Metallicát hegedűn, dudán és fuvolán játszva? 

Punk Whiskey dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább