MákosGubás és a CzutorBorsók

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3815 alkalommal

Bemutatás:

Gubás Gabi színművésznővel régi ismerősök vagyunk. Mindig nagy tisztelettel tekintettünk egymásra, de korábban még sosem dolgoztunk együtt. Az utóbbi években Gubás Gabi Pálfy Zsolttal közösen több gyermekműsor létrehozásában vett már részt és kedvet érezvén egy új dalokból álló album létrehozásához, 2013 nyarán felkeresett az ötlettel, hogy adjunk ki egy új, gyermekeknek szóló dalgyűjteményt.

Biográfia:

A cél az akusztikus hangzás és emberközeli, organikus megszólalás mellett valami hagyományos igényesség is volt. Úgy éreztük, hogy a gyermekek megérdemlik, hogy a nekik szánt zene és produkció jobban tisztelje az emberpalánták nyitottságát, játékosságát és valódi dolgok iránti igényét a zenét és dalszövegeket illetően is. MákosGubás és a CzutorBorsók néven írott első számaink több esetben eddig szokatlan, de nagyon is érvényes nézőpontból közelítik meg a gyermeki világot. Első albumunk nyitódala a Jó szag mire való.

MákosGubás és a CzutorBorsók dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább