Czutorchestra

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 1914 alkalommal

Bemutatás:

A Czutorchestra nevű formációt Czutor Zoltán és Czutor Anett tesvérek alapították 2007 végén. A zenekar elsősorban trió felállásban játszik, alaphelyzetben mindig a Belmondo billentyűsével egészül ki.

Biográfia:

A Czutorchestra célja az, hogy - a más formációikban inkább saját dalokat bemutató zenészek - ebben a zenekarban egy közismert művekből álló, könnyedebb hangvételű, kávéházi, interaktív előadást hozzanak létre a közönség és önmaguk szórakoztatására. A Czutorchestra műsorában sok ismert szám (Frank Sinatra, Beatles, RHCP, Nyers, Faith No More, etc.) szerepel egy zongora, egy gitár és énekek hangszerelésben. A produkció elválaszthatatlan eleme a dalok közötti - illetve alatti-, a nézőkkel folytatott spontán, interaktív kommunikáció. Emiatt a produkció a kezdetek óta Czutorchestra "sit-down-comedy" néven is hirdeti fellépéseit.

Tagok:

Czutorchestra dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább