MDC

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 8984 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar két alapítótagja Miki és Dani egyetemi tanulmányaik során ismerkedtek meg egymással, akikhez egy közös ismerős ajánlásával csatlakozott a harmadik tag, Boti. A három tagú felállás célja első sorban az volt, hogy ismert pop dalokat dolgozzanak fel két akusztikus gitár, egy ének és egy vokál hangszerelésben. Az első próbák után kiderült, hogy a 2013-as X-Faktorban van lehetőség zenekari formációban is indulni, így az MDC is nevezett.A kitartó felkészülés meghozta gyümölcsét, a zenekar a 12. helyen végzett a tehetségkutató versenyben.

Biográfia:

A műsorból való kiesés után is aktívan műkődő banda, lehetőséget kapott első saját daluk bemutatására (Te se vagy más) az X-Faktor napon és a műsor fináléjában felcsendülő Top 12 versenyző által előadott közös nyitódal megírására (Az élet vár). 2014 év elejétől az MDC-vel a közönség vidéki nagyvárosok színpadán és budapesti klubokban is találkozhatott egyéni, illetve Szikora Robi és a Csapatok turné keretein belül. 2014 májusában megjelent első videóklipünk „Szabadulj el” címmel, melyet a magyar zenecsatornák magas rotációban kezdtek el játszani és a VIVA televízió magyar ranglistájának első helyét több hétig sikerült megtartania, emellett hallható volt több vidéki rádió műsorán is. 2014 Őszétől a zenekar folyamatosan stúdiózik és ennek eredményeképp számos saját dal /köztük a „Dal” című műsorra készült szerzemény/ született. Dolgozunk legújabb videóklipünkön, ami egy koncert videó lesz „Te se vagy más” című dalunkból. A jövőben szeretnénk aktív résztvevői lenni a Magyar könnyűzenei életnek.

Albumok:

MDC dalszövegek (20 db):

Az élet vár

Fair Play

FIVE – Edge of the night

Gondold át

Itthon vagy

Jelenem

Látomás

Maniac

Más világ

Mindenség

Ne várj!

Nem csábít semmi

Nézőpont

Sambara

Szabadulj el

Szabadulj el (acoustic)

Te se vagy más

Te se vagy más (acoustic)

Vízió

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2022 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább