Magyar Bori

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 4768 alkalommal

Bemutatás:

Már kicsi kora óta nagyon fogékony a zenére. Kilenc éves korától tanult népi éneket egészen tizenhét éves koráig. Először a gödöllői Frédéric Chopin Zeneiskolában, majd egy évet a váci Pikhéty Tibor Zeneművészeti Szakközépiskolában, később magántanítványként.

Biográfia:

Emellett több hangszeren is játszik: zongora, klarinét, gitár. Pályafutását 2003-ban a Gödöllői Fiatal Művészek Egyesületében kezdte, ahol belekóstolt a musical és a rockopera világába, valamint számos kisebb-nagyobb városi és egyetemi rendezvények rendszeres fellépője volt. Tizenhat és tizennyolc éves kora között a Tavaszi Lednek rockzenekar front embere, majd tizenkilenc éves korától négy éven keresztül a Besh o droM együttes énekese volt. Azóta leginkább olyan zenei projektekben vesz részt ahol a népzene fúzióban áll más műfajokkal, de repertoárjában számos pop, rock, és jazz műfajú dal is megtalálható. Saját magát a világzenei énekesnek közé sorolja.

Díjak:
• I. Országos Szakközépiskolai Népzenei Verseny
Vác - Kiemelt arany minősítés
Zenekarok:
• 2007-2011 Besh o droM
• 2010-2013 Goulash Exotica
• 2011-2013 Analog cuvée
• 2010- Butterfly effect
• 2011- Delalamm
• 2014- Makám

Magyar Bori dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább