Adam Ajkay

Zenei irányzat: Club-House
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3940 alkalommal

Bemutatás:

Adam Ajkay 2006 óta meghatározó személyisége a hazai BMX szcénának, korai tehetsége kimagasló volt riválisaival szemben, így nem is volt kérdéses, hogy 16 évesen már a profik között versenyzett.
Adamot a BMX-en kívül a zene érdekelte, az elektronikus zene iránti szeretete az underground electro vonalakig vezethetõ vissza, fiatalon megismerkedett Blatta & Inesha nevével, abban az időben az ő zenéikre egész Magyarország bulizott, a híres Noise Night Life estjein. Adam ekkor határozta el hogy zenéléssel is profi szinten akar foglalkozni nem csak a BMX-szel. Először Electro/Dubstep, majd House DJ-ként tűnt fel, és egyre többen ismerték fel benne a tehetséget.
Meghatározó partysorozatokon kezdett játszani: a THRASHER és a SHIFT volt, az első ahol nem kisebb nevekkel mint Bare Noise, Bar9, Skrillex, Borgore, Porter Robinson, Knife Party lépett színpadra.
Tehetségének, és markáns karakterének köszönhetően, olyan kapcsolatokra tett szert, hogy bejárta Magyarországot, nevét szinte mindenhol ismerik és nagyon sok klubban megfordult már.
Az idő múlásával zenei világa is állandóan változott, belekóstolt a Tech-house világába, s késõbb ebbõl alakult ki a House iránti szeretete. Először a Hajógyári Sziget legendás after klubjában a Coronita-ban lett rezidens, majd késõbb bekerült a Coronita Commando Országjáró partysorozatába.
2013-tól az UP!The Club rezidense, és számos budapesti klubban megfordult R.I.O., PLAY, ReMIX, Budapest PARK.
2014-ben a egyre sikeresebb partysorozat a World Is Mine oszlopos tagja lett, itt nem kisebb nevekkel játszott együtt mint: BORGEOUS, TJR, DYRO, és TUJAMO.
2013. és 2014-ben Egyetlen Magyar fellépõként meghívást kapott a bukaresti STREET HEROES nevű több ezer fõs fesztiválra (Románia).
2014-ben a WE YOUNG első szerződtetett művésze lett :)

Adam Ajkay dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább