Pionír Zenekar

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 2790 alkalommal

Bemutatás:

Üdv, illetve sziasztok!

A Pionír Zenekar 2014.05.05-én alakult. Ez a formáció akkoriban nagyon fiatalnak számított, mely stílusilag valahova a Goth-Dark Rock műfaj köré helyezhető.
Még egy éves sem volt a zenekar mikor stúdióba vonult és felvette első nagylemezét Téves Eszménykép címmel. A lemezen, csak magyar nyelvű szövegek szerepelnek, egészen pontosan 11 dal, mely célközönségének nem csak a mindennapi gondokkal küzdő fiataloknak, hanem a nagyvilág kérdéseket feszegetőknek is szól.

Biográfia:

Egy kárászi gitáros srác, Nagy Márk 2013 Augusztusában elhatározta, hogy megalapítja élete rock zenekarát. A döntés után nem sokkal, még ebben a hónapban sikerült gyermekkori barátját, Lippai Szabolcsot is megnyernie a basszusgitáros poszt betöltésére. Két hónappal később, még ebben az évben csatlakozott hozzájuk Gazda Bence, mint szintetizátoros és őt egy hétre rá követte, Molnár Notheisz Tamás a dob szekcióval. Következő év februárjában jött a bandához Farkas Viktor a zenekar frontembere, majd 2014 Áprilisában az ő invitálására a ritmusgitár szerepében tűnt fel barátja, Ömböli András. A Pionír Zenekar név 2014.05.05.-én született meg, s mivel ebben az időpontban teljesnek tekintette magát a zenekar, így a név létrejöttével megalakulásunk dátuma is megszületett. Ez év őszén 2014.09.05.-től érhető el közösségi oldalon is zenekarunk. A hosszas próbák és kemény munka után a Pionír Zenekar elkezdte működését és lejátszotta jubileumi első debütáló koncertjét 2014.10.10.-én Komlón a Rockorsó sörözőben. A buli nagyon jól sikerült, melynek felvétele fel is került az internetre, egy népszerű videó megosztóra.  Dalaink mind saját szerzemények, így a stúdióba vonulás sem váratott sokat magára, 2014. Decemberében felvételre került az első albumunk Téves Eszménykép címmel.

Tagok:

Lippai Szabolcs

basszus gitár

Gazda Bence

szintetizátor

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

PionirZenekar Hozzászólás ideje: 2015-03-25 09:22:53

Utolsó bejelentkezés:
2015-03-31 11:20:08

Véleménye a(z) "Pionír Zenekar" előadóról:

Egy nem régiben alakult, egy nagyjából Goth-Dark Rock stílus köré helyezhető banda, Pionír Zenekar névvel!\r\nCsak magyar nyelvű szövegeket írtak eddig, melyek többségének velős tartalma van és a mindennapi problémák mellett, nagyvilági kérdéseket is feszegetnek. Még egy éves sem mult a zenekar de már stúdióba is vonult, hogy felvegye az eddigi 11 művét egy nagylemez formályában, mely a Téves Eszménykép Címet kapta.

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább