e-Series

Zenei irányzat: Jazz
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2668 alkalommal

Bemutatás:

2013-ban, fiatal jazz zenészekből alakult undergorund jazz zenekar.

Weboldal:

Biográfia:

Az e-Series 2013-ban alakult az ország legtehetségesebb fiatal fusion zenészeiből, az ez évi Magyar Jazz Ünnepének fő helyszínén debütált, azóta számos sikeres koncerten van túl. 2014 március 21-én jelent meg első albumuk, az „introduction”, melyen a saját szerzemények mellett áthangszerelt feldolgozások is hallhatóak. Ehhez támogatást a Székesfehérvár Fejlődéséért Alapítványtól kaptak. Az idei Jazzy Rádió szervezte VII. Jazzy Dalverseny legjobb 10 dala közé jutott "Never Cute" című új szerzeményük.
A zenekar minden tagja jazz-előadóművész végzettségű, mégis –zenei nyitottságuknak köszönhetően- a jazz mellett rengeteg más műfaj is megmutatkozik dalaikban és játékukban. Zeneiségüket a jazz alapokra épülő modern hangzás határozza meg. A szokványos és meghökkentő stílusjegyek vegyítésével különleges, érdekes zenei hatást érnek el.

forrás: facebook.com/vorosjankamusic

Tagok:

e-Series dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább