LAY

Zenei irányzat: Metál
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3273 alkalommal

Bemutatás:

A LAY egy Szekszárd-Őcsény központú zenekar. Az együttes a rock műfajában mozog, főleg metal irányban. A banda számait a dallamos gitárriffek, a hangsúlyos basszusgitár jellemzi, valamint az ének túlsúlya az üvöltések mellett.

Biográfia:

A zenekart 2011 augusztusában alapította 4 fiatal: Lőrincz Gergő (ének), Simon Ákos (gitár), Jenei Máté (basszusgitár) és Lőrincz Csaba (billentyű). Az együttes eredeti neve az AnsweR volt, amely néven több mint 1 évig futott a projekt. A közös munka eleinte jól ment, de 2012 szeptemberében belső viszályok miatt Csabi kivált az együttesből. 1 hónappal később a banda nevet váltott: LAY. A zenekar 2013 novemberéig működött ezzel a felállással, majd visszavették Csabit és nemsokkal azután ismét elváltak az útjaik. 2014 február 15-én találkoztak a fiatal dobossal Kovács Kornéllal, aki egészen november 8-áig erősítette a zenekart. Helyét László Arnold vette át. 2014 októberében kiadták első albumukat Laugh At Yourself néven. 2015 májusában Gergő letette a ritmus gitárt, amit Horváth Tamás vett át tőle, mint a banda ötödik tagja.

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább