LAY

Zenei irányzat: Metál
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 2080 alkalommal

Bemutatás:

A LAY egy Szekszárd-Őcsény központú zenekar. Az együttes a rock műfajában mozog, főleg metal irányban. A banda számait a dallamos gitárriffek, a hangsúlyos basszusgitár jellemzi, valamint az ének túlsúlya az üvöltések mellett.

Biográfia:

A zenekart 2011 augusztusában alapította 4 fiatal: Lőrincz Gergő (ének), Simon Ákos (gitár), Jenei Máté (basszusgitár) és Lőrincz Csaba (billentyű). Az együttes eredeti neve az AnsweR volt, amely néven több mint 1 évig futott a projekt. A közös munka eleinte jól ment, de 2012 szeptemberében belső viszályok miatt Csabi kivált az együttesből. 1 hónappal később a banda nevet váltott: LAY. A zenekar 2013 novemberéig működött ezzel a felállással, majd visszavették Csabit és nemsokkal azután ismét elváltak az útjaik. 2014 február 15-én találkoztak a fiatal dobossal Kovács Kornéllal, aki egészen november 8-áig erősítette a zenekart. Helyét László Arnold vette át. 2014 októberében kiadták első albumukat Laugh At Yourself néven. 2015 májusában Gergő letette a ritmus gitárt, amit Horváth Tamás vett át tőle, mint a banda ötödik tagja.

Albumok:

LAY dalszövegek (20 db):

Áldjon Téged a Sátán

Az Érme Másik Oldala

Bilincs és Mosoly

Dawn of the Weakness

Ebben az Életben

Elnyomott Nemzedék

Én Vagyok

Fémes Szimfónia

Gát

God Save the Nation

Graveyard

Hazug Álmok

Jégvirág

Mégegyszer

Semmi-Automata

THC

Try Not To Die

Utopia

Vérző Sebek

Viperaharapás

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább