Budapest Voices

Zenei irányzat: Akapella
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 4374 alkalommal

Bemutatás:

A Budapest Voices a cappella együttes 2013. áprilisában alakult. 12 kiváló énekesből és egy ütőhangszeresből áll. A kórus mai magyar underground zenekaroktól ad elő slágereket.

Biográfia:

Az eredeti dalokat Warnusz Zsuzsa művészeti vezető hangszereli, illetve ülteti át a cappella stílusba. A Budapest Voices első dala a Tankcsapdától az Adjon az ég volt, emellett már elkészült 14 átdolgozás, köztük a Quimby-től, Péterfy Boritól, a PASO-tól, a Magashegyi Undergroundtól és a Kowalsky meg a Vegától is. Az együttes bemutatkozó nagylemeze 2014. szeptember 16-án jelent meg Alternatívák címmel, speciális formában, egy saját újság, a Budapest Voices Magazin mellékleteként. A megjelenés napján egy különleges, reggeli koncertet adtak a Szent Gellért téri metrómegállóban.
 A közönség hallhatta már a kórust számos nagy rendezvényen, köztük a Budaörs Fesztiválon, a Campus Fesztiválon és a Fishing On Orfűn. Az eddigi budapesti koncertjük többsége, így a MOM Kulturális Központban, az A38 Hajón, a Kobuci Kertben és a Dürer Kertben telt házas volt. Következő fővárosi fellépésük 2015. november 14. Óbudai Kulturális Központban lesz.

Tagok:

Warnusz Zsuzsa

művészeti vezető

Gulyás Erika

alt, kórusvezető

Borbás Erika

szoprán

Faith Ildi

szoprán

Lajtai Katalin

szoprán

Nagy Barnabás

basszbariton

Pusztai Csaba

ütőhangszerek

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább