Kolorful

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 2802 alkalommal

Bemutatás:

A Kolorful zenekar dallamos pop zenei irányzatot képvisel. Korábban Colleen néven járták az országot, több fesztiválon is felléptek, mint például a Sziget Fesztivál 2015. A kísérletezés korszaka után mára saját bevallásuk szerint leginkább a brit pop hagyományait követik, amit világzenei motívumok és elektronika fűszerez.

Biográfia:

Miután megtalálták a hozzájuk közel álló zenei stílust a névváltás mellett döntöttek, mivel szerették volna elkerülni azokat a félreértéseket, hogy egy hasonló névvel rendelkező együttessel összetévesszék produkciójukat.

Első saját daluk megjelenése immáron Kolorful szerzemény, melyben Ady- és József Attila sorok is megbújnak, tehát a magyar szöveghagyományhoz kapcsolódik. A dal azonban nemcsak magyarul, hanem angol és francia nyelven is elkészült, mivel a nemzetközi zenekarok között is szeretnék megmutatni magukat.

Kolorful dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2023 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább