Kubinyi Júlia

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1524 alkalommal

Bemutatás:

1990-ben született Salgótarjánban. Kisgyermekkora óta része az életének a zene és a tánc. Ezen belül is a magyar népzene és néptánc kultúra. Zenei tanulmányait a salgótarjáni zeneiskolában végezte hegedű és népi ének szakon. Az édesanyja volt mindvégig az énektanárnője. Az évek során számos országos népdalversenyen, hazai és nemzetközi fesztiválon vett részt szólistaként illetve különböző zenekarokkal.

Biográfia:

Művészeti tevékenysége sokrétű, 2006-2009 között a Vertich Színpad-Stúdió tagja, 2003-2012 a Nógrád Táncegyüttes tagja, 2003-tól a Rokolya Énekegyüttes énekese, 2008-tól a Dűvő Zenekar énekese.

2012-ben a „Fölszállott a páva…” népzene és néptánc tehetségkutató verseny döntőse, ahol szóló ének kategóriában a zsűri pontszámai alapján holtversenyben első lett.

A szakma értékelése szerint az új népdalénekes generáció egyik legtehetségesebb tagja. A sok szépreményű fiatal énekesnő közül főleg gyönyörű, érett hangja, magas szintű énektudása mellett sokoldalúsága emeli ki, mivel a rendkívül gazdag magyar népdalvilág minden területén otthon van. Repertoárja lefedi a Kárpát-medence egész magyarlakta vidékét.

Tagok:

Kubinyi Júlia dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább